Van még rajtam kívül valaki, akinek iszonyat sok sava van/volt a terhesség 3. trimeszterében?
Persze ez nagyon gyakori, hat a baba annyira nyomja mar a gyomrot, hogy a sok sav feljon.
Nekem amugy a legtobbet a szodabikarbonas viz segitett, azt ittam.
Nekem terhesseg utan szinte azonnal megszuntek a durva panaszok, viszont annyiban megmaradt, hogy vannak dolgok, amiket azota se tudok enni/inni, kulonben azonnal megint szenvedek a savtol. Nem tudom nalam miert maradt ez igy, soha korabban nem volt vele gondom, de mindegy. Amugy csak 4-5 ilyen dolog van, szoval nem nehez betartani.
Nekem állandóan mindentől savam volt. Nekem csakis a salvus víz segített. Az íze pocsék de ha csillapítani akarod a savad ki kell bírni. Nekem legalábbis nagyon hatásos volt.
Ahogy kitoltam a babát onnantól kezdve mintha elvágtak volna, azóta se volt savam. (3 hónapja szültem)
Ugyan úgy mint a #3. Durva savam volt, végig hánytam miatta a terhességet, Salvus vizet ittam én is. Vittem magammal mindenhova kulacsban.
Ahogy megszületett a lányom megszűnt.
Részvétem. Nekem kb. a 18. héttől volt. Van, hogy hetekig ülve alszom. Nekem a Ludea segített, de nem úgy, ahogy kéne, hanem, mint a placebo🤣 Napi kettőt kéne szednem. A doki valami rejtélyes oknál fogva egyben írt fel 6! dobozzal. Én csak akkor szedem, ha muszáj. De mióta van, alig kellett.
Mondjuk most se jobb, mert eddig haránt volt a gyerekem, de most fordult át farosba. Azóta nem csak ég, hanem folyamatosan, mintha egy 46-os bakanccsal taposnák a gyomromat.
Még csak 30 hetes vagyok.
Még egy szavazat a salvus vízre, nekem csak az segített valamennyit. Ha nagyon le van hűtve,iható.
Szülés után azonnal megszűnt a savasodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!