A magzati szívultrahangot hogyan csinálják ?
Figyelt kérdés
A kérdést úgy értem, hogy hüvelyi ultrahangot használnak vagy hasival szokás ?
Bocsánat a kérdésért, első babám lesz, és nincs semmilyen tapasztalatom.
2024. márc. 15. 18:39
1/10 anonim válasza:
Attól függ, hány hetes terhes vagy. Nekem azt hiszem, a 12. Héttől nem kellett hüvelyi ultrahang, a 9. Hetin még hasival kezdték, de huvelyivel fejezték be, mert valamit csak úgy látták még.
4/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg 16 hetes vagyok, 21-22 hetesen szeretnék majd menni kiterjesztett genetikai tesztre, annak része a szív ultrahang is, ezért kérdeztem.
2024. márc. 15. 18:44
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ
2024. márc. 15. 18:47
9/10 anonim válasza:
Hasi. Ekkora terhességnél már 99%-ban szépen látszik úgy is minden. Ritkán, ha nagyon rosszul fekszik és nem tudják vizsgálni átváltanak hüvelyire, hátha. De tényleg ritkán van erre szükség
10/10 anonim válasza:
20 hetesen voltam, hasi uh volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!