Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ki meddig fürdött mekeg...

Ki meddig fürdött mekeg vizben terhessen? Gondolom nem tusol,hanem befekszik kicsit a kádba,meddig engedélyezett?

Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 19:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
Én amint megtudtam, hogy terhes vagyok, csak zuhanyoztam. Mondjuk én veszélyeztetett voltam. Második terhességnél kb fél idő után már nagyon vágytam egy jó kis fürdőre, ott kockázatattam, nem sokszor, de pár alkalommal fürödtem meleg vízben. Szerencsére semmi gond nem történt.
2024. jan. 4. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is simán fürödtem meleg vízben. Bár én alapjában véve inkább zuhanyozni szeretek, így annyira nem hiányzott, de mondjuk egy hosszabb nap után, csak azért mert terhes voltam, nem vontam meg magamtól. Én is veszélyeztetett voltam PCOS miatt, de a doki mondta, hogy tiszta kádban, meleg vízben lehet fürdeni zárt méhszáj esetén. :)
2024. jan. 5. 17:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi 🙏
2024. jan. 5. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a védőnő azt mondta tilos a kád fürdő. Csak zuhanyzás kellemesen langyos vízzel.

11 hetes vagyok és nem vagyok veszélyeztetett terhes.

2024. jan. 6. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 a védőnőd tájékozatlan.
2024. jan. 6. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!