Aki nevet engedélyeztetett annak mennyi idő alatt bírálták el?
Denis.
Lehetett volna adni hogy Denisz, meg Deniz, Denissza(?) de mi a Denis-t akartuk.
KB 1 hónap volt, addig Deniszkent élt a gyerek 😅
1,5 hónap a 90-es évek elején
A ma elterjedt Dominik név..
3
Mert gondolom senki nem hiszi el, hogy a gyerekedet DeniS-nek hívod..
( ennek ellenère én felpontoztam, mert nem az volt a kérdés, hogy tetszij-e a név🫢)
2019 - Ben született a fiam. Megkellett indokolni miért legyen Denis és nem Denisz. A férjem országában Denisnek írjak. Így bejegyeztettuk.
Ha gondoljátok töltök fel képet a nevét igazoló hivatalos okiratot. Sokat nem hittek el és sokan írjak Dennisnek meg Denisznek. Pedig nem, Denis.
És igen, nem az volt a kérdés hogy tetszik - e a név, hanem hogy engedélyeztettunk e nevet. A válaszom írtam le,de valaki erre izgul. Én sem pontozom le más nevet kivéve ha valami nem nagyon ciki név. (pl Candida, Orália)
7# Ha az egyik szülő külföldi az más....
Magyar szülőknek pl. nem lehet a gyerekük Jennifer, csak Dzsennifer.
Az lehet 😳😅
Én úgy emlékszem hogy azt mondták hogy ezentúl egész Magyarországon engedélyezett lesz a Denis név. Lehet félre értettem 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!