Meddig fognak nyaggatni a cukorterheléssel, ha már 2x kihánytam?
Nem kell ráparázni, megiszod és kész. Annyira nem is volt gáz, amikor nekem csinálták. Pedig de mondták, hogy úúúú, lehetetetlen, szörnyű, borzasztó.
Én is nagyot néztem, mikor azt a kb. 1 dl cukrot feloldották 2 deci vízben, és közöltem is a nővérrel, hogy ennél csak jobb koktélokat ittam életemben, erre közölte, hogy rágjam csak el nyugodtan azt is, ami nem oldódott fel... Osztán ennyiben maradtunk.
1es nem csak meginni kell hanem bent is tartani. Van aki nagyon rosszul van tőle, és nem az íze miatt. Az első terhességemnél fél óra múlva kihánytam, a másodiknál sikerült nagy nehezen bent tartani de 2 órán keresztül kellett ülnöm a nyitott ablak alatt, vert a víz, minden bajom volt.
Kérdező, kérd meg őket hogy saját reggelivel csinálják. Mikor kihánytam, másodszor vinnem kellett egy zsemlét meg két deci tejet, azzal csinálták a terhelést.
A saját reggelisnek semmi értelme.
Vegyél erőt magadon és csináld végig.
Szerintem is ha valaki 2x kihányja ott baj van. Egyszerűen úgy kellene kezelni, mintha rossz lett volna a cukorterhelés. Diéta+cukormérés.
A saját reggelis szerintem se jó semmire. Egy kiflitől meg egy tejtől lehet nem lesz magas a cukra a kismamának, de utána bátorságot vesz és másnap reggel kakaós csigát eszik, tejes kávéval majd rányom egy tábla milkát az már simán csinálhat 8-as cukrot, csak tudni nem fog róla mert kiflivel 7 alatt volt...
Na a sok megmondó ember. Remélem kiéltétek magatokat.
Nekem sem jó ez a dolog, hogy 40 perc után kijön az egész és egész nap rosszul vagyok utána. Ha nem érdekelne, nem hajtanám a dolgot, hogy lenne-e esetleg más megoldás.
Van akinek nem megy,ezt is el kell fogadni és megoldani màsképp.
Sugàrban jött ki belölem, szégyen ide vagy oda a szemetesig értem el a wcig màr nem.
Màsodik pròbànàl okosabb voltam volt nàlam zacskò akkor abba ment....
Ezutan a reggelis vàltozat lett a nyerö nàlam is.
Most nem értem.
A kommentelők úgy beszélnek, mintha szándékosan hányta volna ki szegény, és csak meg kellene erőltetnie magát....
Az oldal színvonala komolyan zuhanóban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!