Magánban jobb eséllyel megmondják a baba nemét 12 hetesen?
Figyelt kérdés
Első babámmal államiban 12 hetesen megmondták, hogy lány a genetikai uh-on. Most második babával magánba fogunk menni. Szerintetek, ha jól forog a baba, akkor meg tudják mondani a nemét? 12+3 hetes terhes leszek, amikor megyünk.2023. febr. 24. 14:27
11/18 anonim válasza:
12 hetesen még nem tudták megmondani, 14hetesen mondták hogy fiú.
12/18 anonim válasza:
12-13 hetesen voltunk az istenhegyiben egy rohadt nagy tv- n mutatta a doki egy fél perc alatt hogy fiú de mi is láttuk.
14/18 anonim válasza:
Sokan írják, hogy nem latszik még egyértelműen. Én is láttam a kukacát az első genetikai uhn igaz én 13+3 hetes voltam, magánorvosnál, jó műszerrel.
15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor jó eséllyel reménykedem, hogy hátha megint megmondják. :) Nálunk is az első genetikain azt mondták, hogy ez egy erős tipp, a másodikon pedig tuti biztosra mondták.
2023. febr. 24. 18:09
16/18 anonim válasza:
Én magánba voltam(13 hetesen) nem derült ki,szóba se került. Ugyanott voltunk a II.genetikain is akkor tudtuk meg hogy fiú.
17/18 A kérdező kommentje:
Ha nem mondja, én biztos rákérdezek. :D
2023. febr. 25. 07:06
18/18 anonim válasza:
Én magánba jártam, de a 18. genetikai ultrahangon a kórházban mondtak először nemet, a magándokim csak megerősítette. De szerintem jobb is, ha csak akkor mondanak már valamit, ha tényleg jól látni, mert ha utána meg még sem az, lehet csalódás is érhet akaratlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!