18 hetes ultrahangon megmondják a baba nemét?
Az otiba kell mennem 19. Heti Uh-ra október 5.-én.
Megkérdezhetem a baba nemét, illetve ilyenkor már látnak valamit? A párom igaz nem jöhet be?
13. Hét elején voltam szonográfusnál, ő megnézte 5d-n kisfiút tippelt. De azt is mondta, hogy ez kb 60%.
Koszi a valaszt! Mar nagyon kivancsi vagyok.:)
Mi Debreceniek vagyunk, itt nem tudom mi a szokás. Eddig 2x voltam terhesgondozáson ott, oda nem jöhetett be,de az kb Csak 2x5 p volt.
Első babával biztosan látta az orvos, hogy kisfiú a 18 hetes UH-n. 16 hetesen "inkább kisfiú" tippet kaptunk.
Lányommal szerencsére 16 hetesen látszott biztosan, hogy kislány, mert 19 hetesen mikor voltam a genetikain, nem látszott a neme és 23 hetesen sem.
Persze rákérdezhetsz a nemére, de ez a baba fekvésétől függ, hogy látszik-e.
A férj kérdést sajnos nem tudom, nem vagyok környékbeli.
Szia ez csak a babán múlik ,hogy mutatja vagy nem.
Nálam a 12. hetin még nekem laikusnak is egyértelmű volt ,hogy lány. A genetika igazolta is!
12 hetesen “tippre fiú”, 16 hetesen 4D-n fiú, de még ott sem hittem el teljesen, sokat kellett küzdeni, hogy
lássuk. :) 2. genetikain (21 hetesen) még mindig fiú :)
Koszonom a valaszokat!
Remelem megmutatja magát <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!