Magánban jobb eséllyel megmondják a baba nemét 12 hetesen?
Fiú sem látszik jobban, mert 12 hetesen még nincs fütyi és herék, csak szögekből, csontarányokból következtetnek magánban és államiban is.
Ergo nincs olyan, hogy valahol majd jobban làtszik a fütyi, mert az még konkrétan nincs.
Nem feltétlen korai, nekem is 12 hetesen mondta meg a magán orvosom. (Én csakis azért jártam magánba mert a sima kórházi lehetőségnél lese szarták a fejem, nagyon elmaradott a városi kórház minden szinten).
De amúgy tényleg attól függ, hogy hogyan fordul a baba.
Emberek, értsétek már meg, hogy nem attól függ, hogy fordul a baba.
A baba nemét 12. hetesen a gerincnek a spirális nemtudommivel bezárt szögéből meg a combcsontból tippelik meg, ehhez meg mindegy, hogy fordul a baba, mutatja-e a lába közét, mert nem azt nézik. Értitek?
Tesóméknál az ország egyik legjobb UH orvosa 12 hetesen eltévesztette a nemét.
Ha szerencséd van, akkor jót mond, de majd a következőn…
"A 11. hétre már ezek a külső nemi szervek is felismerhetők, a fiúknál a kis hímvessző, a lányoknál a csikló és a nagy ajkak, tehát megmutatkozik az elsődleges nemi jelleg."
Nekem ugyanúgy volt, mint #7 válaszolónál. 12 hetesen fiút mondott, 15 hetesen a saját orvosom azt mondta 1000%, mutatta is , összetéveszthetetlen volt még a laikus szememnek is.
Én a Czeizelbe voltam a 12. heti genetikai uh-n, és nem tudták megmondani a nemét.
16 hetesen a magándokim mondta egyértelműen, hogy fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!