17 hetes terhes vagyok, a reggel megcsusztam és a fenekemre estem. Megrándult a hátam. A hasam nem ütöttem meg. Tud baj lenni a babával?
Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 09:18
2/7 anonim válasza:
Nem, én tavaly 2x estem el egy nap (ónos eső) 23 hetes terhesen, nem lett semmi baj.
4/7 anonim válasza:
Nem, ha baj lenne már nem írtad volna ezt a kérdést meg azt igen csak éreznéd. Persze ha érzel fájdalmat a hátadon, farcsontnál akkor azért menj orvoshoz hogy nézzék meg, mert késöbb ha már növekszik a magzat akkor lehet gondod ami nem biztos hogy a babának is jó lesz. Inkább időbe derüljön ki ha van valami gond mert akkor még könnyen kezelhető.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
Halistennek sem görcs sem vérzés nincs
2023. jan. 9. 09:50
6/7 anonim válasza:
2x estem fenékre terhesen. Egyszer 25-30 hét körül valamikor, meg egyszer aznap reggel, amikor végül is este megszültem, 37 hetesen. Semmi baj nem történt
7/7 anonim válasza:
Én 12 hetesen hasra estem, nem lett semmi baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!