17hetes kismama vagyok ma este hánytam és vérzett az orrom. Mitől van ez? Baj lehet ez?
magas vérnyomás
gyomorrontás (olyat ehettél ami magzatnak nem jó a szervezet kidobta)
A hányás oka: A Karácsony miatti gyomorrontás, és a 2. trimeszteri gyomorsav. A gyomorsav miatt én is hánytam akkoriban néha. Sőt, ez pár hete (3. trimeszter) már olyan szinten megvan, hogy a gyomrom összetorlódása miatt alig tudok enni, de éhes vagyok, és kihányom.
Az orrvérzés oka az elpattanó erek és a gyengülő nyálkahártyáid. Csoda, hogy eddig nem volt! Nekem mindig véres az orrváladékom a 2. trimeszter óta és az ínyem is vérzik sokszor. Ez mind ideiglenes, terhesség alatti dolog csupán.
(Nem olyan dolgot ettél, ami a magzatnak nem jó, ezzel ne ijesztgesd magad! Ha a szervezeted ennyire okos lenne, gyakorlatilag mindent kidobna, csak olvass el egy szakkönyvet, mit nem szabadna enni, elcsodálkoznál!)
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!