Valaki hasonló helyzetben volt? Jóslófájások ennyire fájnának? Hosszú lesz, kifejtem
Múlt hét pénteken folyamatosan keményedtem, nem fájt, de nagyon gyakori volt. Szombatra enyhült, de ugyanúgy fennállt, felhívtam a dokimat, aki mondta hogy inkább jöjjek be kórházba, nézzenek meg. Bejöttem, bentartottak. Ezek a keményedések inkább görcsre váltottak, ami erősödött. Kaptam sok magnézium infúziót, a vérképben a fehérvértest magasabb volt, kaptam antibiotikumot is, azóta is szedem, és 3x2 magnerotot szedek most az orvosok tanácsára a görcsökre. Alig alszom napok óta, van hogy 5-10 percenként jöttek rám a görcsök, de aztmondják csak jóslófájás. Hajnalra a sok görcsöléstől még nyálkás vér is jött. Ami fennál azóta is, igaz kevés szerencsére. Vizsgálták a mégszájat, zárva van, de lassan elkezdtem tágulni és ez tágulásos vérzés, azt mondták normális. Ultrahangon nézték a babát, jól van, picivel több a magzatvizem, aztmondta az UH-s nő, hogy emiatt is fájhat jobban a feszülés. Ctg-n is vagyok minden nap, tegnap előtt pl a 30-as fájásnál majd meg akartam halni, annyira fájt, ma kiugrott 70-re, 100-ra is, de elviselhetőbb volt. Most vagyok 35.hét2napnál, a tervben programcsászár szerepel december 6 körül, amit még nem egyeztettünk mert csak jövő héten jöttem volna az első ctgre.
Aannyi még, hogy a vérnyomásom magasabb, arra 3x1 Dopegytet szedek, volt 24 órás vizeletgyűjtés, ami negatív. Holnap reggel csinálnak még egy labort, de azt mondták hogy ha jó, hazamehetek.
A kérdésem az lenne, hogy volt valaki akinek ilyen durván beindultak a jóslók, és ennyire rohadtul fájt? Tegnapra amúgy jobb lett, mintha fokozatosan ritkulna és nem lenne annyira intenzív, de fennáll még. Éjjel aludninis tudtam már, szóval tényleg jobb. Természetesen a baba és az én egészségem a legfontosabb most, hogy minden rendben legyen, de otthin van a 2,5 évesem, és lelkileg is nagyon nehéz. Bocsánat, hogy hosszú lett, de érdekel, járt e más is hasonló cipőben. Köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!