Bejöhet a férjem az ultrahangra? ( Tritonlife medical center genium)
Kedves 9-es! Nem fog felre allni a szam. Nem szeretnem, hogy bent legyen. Azert megis belem alltal az oltas miatt. Meg gyorsab szurass magadba parat. Nem ez volt a kerdesem, hanem hogy az ultrahangra bejohet e.
A tobbieknek koszonom a hasznos valaszt. Szep napot :)
Most komolyan kérdem, mi kioktató volt a válaszomban, vagy mivel "álltam beléd"?
Olvasd már vissza. Segítőkész voltam, a félreáll a szád, meg egy kifejezés, semmi csúnya nincsen rajta, magammal szemben is használom, az enyém is félreállt, mikor múlt héten egyeztetett időpont dacára másfél órát vártam a gyerekkel magánban. Semmi sértő nem volt ezen.
Magam is leírtam, hogy a kutya nem fog ilyesmit kérni valószínűleg, a miért szerencse, az meg csak egy mezei kérdés volt.
Ellenben az, hogy kitértem erre, igenis hasznos lehet bárkinek aki olvassa, mert ha téged épp nem is érint, legalább mindenki érdeklődik mire számítson, azt is pusztán jóindulatból írtam, hogy a szülésre kérdezz rá.
Erre reagálva pont te írod nekem, hogy gyorsan még szúrassak magamba párat, mikor azt sem tudod oltott vagyok-e és mint írtam először is, nem is erre hegyeztem ki a dolgot, csupán arra, hogy minden intézmény másként áll hozzá és lehetnek még meglepetések, készüljön mindenki fel, legyen tájékozott.
Nyilván a hormonok is játszanak veled, másképp nem tudom miként lehetett ennyire félreérteni amit írtam, de az, ahogyan erre reagáltál, kizárólag téged minősít, nem engem.
Boldog babavárást, erőt, egészséget kívánok!
Az én férjem is csak a babamozin látta először "személyesen" a kicsit a 21.hét elején. Máshová sehová sem engedték be a járványra hivatkozva.
S a babamozin maszk sem volt kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!