Várandósság alatt hüvely gomba?
Sárgás folyásom van, illetve viszket a szeméremdombom. Itt jön a DE:
Nekem amúgy is szokott viszketni, főleg ha szőrös. Plusz érdekesség, hogy otthon nem viszeket. És ugye most a terhesség miatt nem is borotváltam, mivel ugye a szőrnek védekező szerepe van.
Illetve a sárgás folyásom annó is megvolt.
Lehetséges az, hogy ez egészséges?
Miért ne lehetne egészséges? Ha meg kétségeid vannak nézesd meg.
Ha az utóbbi 20-40 évedben nem zavart a szőrtelenítésben, hogy a szőrnek védekező szerepe van, akkor azért, mert terhes vagy nem kell meghagyni, nyugodtan szedd le.
A huvelygomba nem a szemeremdombon viszket. A huvelynyilasnal, és korulotte is viszketHET.
Velemenyem szerint ezt nem sargas folyas kiseri, inkabb feher, turo szeru folyas.
Ha van valami betegseg ott lent, az inkabb bakterialis eredetu szerintem.
Nekem terhesség alatt volt, de nem volt kimondottan viszketős, a doki egymás után adta a canesten kúpokat rá. Ez mondjuk sztk-ban volt, magán doki valószínű utána járt volna hogy mi az igazi probléma.
A túrós cucc nem mindig van, nekem csak 1-2 alkalommal volt az életemben, de az az igazán viszketős... Amit te írsz, az nem hiszem hogy durva dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!