14. Heti vizsgálatnál jó lehet, ha viszem a vizelet mintát?
A 10. Héten voltam utoljára a magán nőgyógyásznál, ő csak hüvelyi ultrahangot csinált és ennyi, a 12. Heti vizsgálatot a kórházban végezték. Most megint a magán dokihoz megyek, gondolom most már lesz vizelet vizsgálat is (bár nem tudom szokott-e lenni), munkából megyek majd el, egyszerűbb lenne ott elintézni, mint a dokinál. Ez lehetséges?
Illetve ilyenkor milyen vizsgálatok szoktak még lenni?
Én most vagyok 14 hetes, de nekem a vérvétel és vizelet vizsgálat 9 és 10. hét között történt.
Azon a papíron amit nekem adott a védőnő úgy volt írva, hogy az első trimeszteri vérvétel a 12. hétig legyen meg.
A következő vizsgálatok a 18-20. heti genetikai uh lesz, illetve 20. hét után lesz megint egy vérvétel meg cukorterhelés is valahogy a 24.hét körül de ezt most fejből nem tudom pontosan.
Védőnőd ezeket nem mondta el neked?
Az orvos maximum az eredményt nézi meg, ami a vérvétellel készül. Ő külön ilyennel biztos nem foglalkozik, ha panasz van is háziorvoshoz irányít beutalóért.
Védőnő viszont mindig kérdezi, hogy hoztam-e. De ő csak papírral ellenőrzi.
Nekem se a nőgyógyász se védőnő nem kért vizeletet... Ott helyben sem.
Nőgyógyász viszont kért vizelet eredményt, ha valami olyan volt gyakrabban kért laborvizsgalatot (nem pálcikas vizelet nézés volt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!