Itthon 115-128 között van a vernyomasom eddig a dokinal is 126/82 volt, most 144/90 volt először terhesgondozason. Indokolt hogy máris egy mérés után 4x1 dopegyt vérnyomás csökkentő szedésére fogtak(250mg/film tabletta)?
mai nap idegesebb voltam mivel genetikai tanácsadásra kuldtek illetve folyamatosan volt valami gond a babával vagy a szívével vagy a beleivel persze kiderült vak lárma egészséges A baba halistennek genetikus orvosi vizsgálatokon megállapították,csak a kórházba elnézték a felulvizsgalaton is.
Emiatt ma nagyon ideges voltam a terhesgondozason ahol ezt a vérnyomást mérték az orvost nem érdekelte hogy a leletek jók annyit mondott a babával minden rendben,de ugy tűnik a kismama magas vérnyomás beteg azonnali hatállyal gyógyszert irt fel.
Atkertem magamat egy másik kórházba,addig még nem vizsgál más orvos is meg nem szeretném szedni. Itthon mértem naplozom 128 volt a legmagasabb,de általában 119-120/80-82 szokott lenni amit mondtam is,mire a doktornő az nem számít…
Semmilyen betegségem nincsen halistennek
Esdig minden eredmény verkep vizelet minden jó szokott lenni vércukor mérés meg nem volt
Már atkertem magamat másikhoz jovoheten megyek
Jól tetted!
Nyugis babavárást a továbbiakra! :)
Szia utolsó!
Igen sajnos ilyenek tortennek nekem 4x1 et írtak fel naponta már rögtön amit indokolatlan soknak találok be se szedtem mert irthon van hogy 108/70 a vérnyomás ami amúgy se magas vagy 114-128 maximum ha erre 4x1 azaz napi 1000mg vérnyomás csokkentot szednek szerintem elajulnek
Most kiváncsi leszek az új doki mit mondd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!