Kinek mennyi lett a cukorterheléses vérvétele? Kellett diétáznia?
Figyelt kérdés
Nekem 6,69 lett a 120 perces, a védőnőm szerint határeset, lehet, hogy 160 vagy 189 grammos szénhidrát diétát kell tartanom. Dokimhoz csütörtökön megyek.2022. márc. 21. 13:33
1/13 anonim válasza:
Nekem 7.6 és nem dietazok🤷♀️ haziorvos, nogyogyasz és védőnő is azt mondta nem kell, annyi hogy igyekszem tk lisztet, tésztát enni és kerülöm a fehér cukrot
2/13 anonim válasza:
Nekem 5 a 0s, majd a 120 perces 4.8.
Nem kellett diétázni.
3/13 anonim válasza:
6,8 lett a 120 percesem, a 0-ás 3,4. Diétázom (180g) mert IR-es vagyok, valószínűleg a diéta miatt nem lettem hivatalosan terhességi cukorbeteg. Emellett is be-becsúszik így a terhesség végén egy-egy magasabb érték, de az inzulint megúsztam.
4/13 anonim válasza:
Éhgyomri 4.3, 120 perces 6.6
Fel sem merült a diéta, mivel a jóval a határérték (7.8) alatt van.
Nem Magyarországon élek, de nem hinném ezeket az értékeket országspecifikusnak.
5/13 anonim válasza:
Ehgyomori mind a 2 alkalommal kerek 4
Terhelt a fiamnál 7.7, lanyomnal 7.6volt.
Egyikkel sem diétáztam.
(Látta haziorvos is, védőnő is, nőgyógyász is)
7.8 a határ, afelett kell a diéta
6/13 anonim válasza:
7.3 lett, 180 gr ch diétám volt.
7/13 A kérdező kommentje:
Most már abszolút nem vagyok képben. Egyik babás csoportba többen írták, hogy az ő leletükön 7,8 volt a határérték, de többen írták (mint nekem is), hogy 7ig jó. Akkor most melyik?
2022. márc. 21. 14:15
8/13 anonim válasza:
Éhomi 4,0 - 120 perces 5,3 fel sem merült diéta
9/13 anonim válasza:
Nekem a 120 perces ugyanennyi volt. Az orvos azt mondta: tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!