A cukorterheléses vérvétel hány vérvételből áll? 1, 2 vagy 3?
Jobb helyeken 3. Éhgyomri, 1 órás és 2 órás. Plusz az elején ujjbegyből néznek egy cukrot, ha itt magas, akkor meg sem csinálják a terhelést.
Ezzel szemben vannak helyek, ahol csak éhgyomrit és 2 órásat vesznek.
2es, nekem minden különösebb ok nélkül 3 pontosat csináltak terhességi cukorterhelésen, akárcsak az összes kismamának abban az intézményben.
Szülés utáni kontrollon volt 2 pontos (én GDM-es lettem végül). Rá is kérdeztem, hogyhogy csak 2 órásit vesznek, a hölgy azt mondta kontrollon ez a protokoll.
Szerintem intézménye válogatja, hány pontos terhelést csinálnak.
Terhesség alatt a protokoll a 2 pontos (nincs is határérték meghatározva az egy óráshoz egyébként).
Szóval a "jobb helyeken" kicsit erős. Nem véletlen az a protokoll, ami.
Köszönöm a válaszokat!
Azért kérdeztem, mert 2 külön városban is kaptam beutalót rá egyfélreértés miatt (háziorvostól és nőgyógyásztól), és az egyiken 2 pontost kérnek, a másikon 3 pontost. (Az 1 pontost nem is tudom, miért írtam oda.) Ezek szerint majdhogynem mindegy, hogy melyik helyre megyek el. 🙂
Jaj már megint a lepontozás…
2,4,8 válaszokat írtam én, aki szerinted tűfóbiás, egyébként meg eü. dolgozó.
És én vagyok a legjobban lepontozva. Amúgy nekem pl nem számít. Nektek nem hasznos, ettől még tény marad 😁☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!