Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Anyukák, akik magánban jártato...

Anyukák, akik magánban jártatok NST-re!Nektek hány alkalommal kellett menni?

Figyelt kérdés

Ahová én járok magánorvoshoz, ott 20.000 egy NST, kíváncsi vagyok mégis hány alkalomra számíthatok?

Illetve, van lehetőség ezt állami úton csináltatni, vagy ha már magánba járok alapból, akkor ott is "illik"?

2022. márc. 20. 00:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A 37. hettől jártam CTG-re, két alkalommal voltam, utána a 38. héten megszületett a babám. Egyébként többnyire a 36. héttől van hetente egyszer, kiírt dátomtól 2 naponta. Magánba jártam az orvosomhoz, de a CTG-re a kórházba jártam ingyen, sőt az orvossal is találkoztam ott pl Streptococcus mintavételt csinált amikor ő volt ügyeletben, szintén ingyen. Az orvosom Budapest belvárosi rendelőjében is csak 6.000 Ft-ba kerül a CTG, 20.000 Ft az horror!
2022. márc. 20. 08:45
 12/13 anonim ***** válasza:
36. héttől jártam heti egyszer. 39. héten beküldtek az eredményemmel a klinikára és meg is született a babánk. 5 ezer forint volt alkalmanként, szintén Budapesten. Nekem is brutálisnak tűnik az a 20 ezer. Egyébként bejárhattam volna a klinikára is ingyen, de nem volt kedvem ekkora pocakkal elbumlizni odáig, ott várni egy fél napot, majd hazabumlizni. Ez az 5 ezer forint szerintem vállalható alkalmanként.
2022. márc. 20. 12:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Szuper hasznosak voltak!

Még csak 28 hétnél tartok, így kicsit odébb van. Addig rákérdezek.

Valószínűnek tartom ezek után, hogy ott UH+NST van egyben.

2022. márc. 20. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!