A védőnő minden alkalommal meg fogja vizsgálni a mellemet?
Na, hát az én melleimet biztos nem vizsgálgatta volna, harapok az ilyen túlbuzgó, pofátlan dolgokra.
A védőnőnek nem feladata a melleidet vizsgálgatni, úgyhogy ne hagyd. Nem is hallottam amúgy ég ilyenről...
Nem valószínű hogy minden alkalommal. Amúgy bármilyen neked nem tetsző viszgalatra nemet mondhatsz.
1!
Túlbuzgó, vagy inkább lelkiismeretes. Millió nő nem ismeri a saját testét, életében nem vizsgálta még meg a melleit, nem veszi eszre, ha csomó vagy mas elvaltozas van benne, vagy befelé forduló a mellbimbó.
1es, védőnő vagyok, a protokoll szerint meg kellene vizsgálni a mellet terhesfelvételkor. Különben hogyan lehet beírni a trözslapra a mell állományát, a mellbimbó elhelyezkedését? Sőt, a lábon is meg kellene nézni a varixokat.
Más kérdés hogy a védőnők 99%-a(többek között én is) nem csinálja ezt meg, mert túl sok ellenállásba ütközne a várandós részéről.
Tőlem csak megkérdezte a védőnő, hoyg milyenek a mellbimbóim. Mikor furán néztem rá, akkor mondott válaszlehtőségeket, amiket előttem írtak, mint befelé forduló meg erre-arra áll.
Mikor ezt a tesómnak meséltem, aki egy évvel korábban szült, nem is értette, tőle sosem kérdezett ilyent senki a terhessége alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!