Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Lehet valamit enni inni...

Lehet valamit enni inni vérvétel előtt, ha kezdek rosszul lenni?

Figyelt kérdés
Változó, hogy mikor kezdek éhes lenni reggelente, de ha kezdek, akkor rövid időn belül rosszul tudok lenni. Ma kell mennem vérvételre, 8ra. Hogy bírjam ki addig? Már most érzem hogy kezdek éhes lenni, nem az igazi a gyomrom.. Lehet valami apróságot enni, inni ilyenkor, hogy kibírjam? pl. egy tic tac vagy ilyesmi? a mentolos dolgoktól egész jól "elmegy az etvagyam"
2022. jan. 19. 06:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Az első nem cukorterhelős protokoll szerint, hanem éhgyomri! cukros. Tehát nem lehet előtte enni, de 1 vérvétel, utána mehetsz enni a dolgodra. Ez a hivatalos protokoll. Előfordulhat, hogy az orvos ettől eltérően kéri meg a vizsgálatot, de ritka, nem jellemző. Úgyhogy akit minden alkalommal terheltek, és akinek nem volt éhgyomri, azok ritka kivételek.
2022. jan. 19. 16:00
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen zsemle-tejes verziót még sosem hallottam. Nálunk nem volt, első trimeszterben csak éhgyomri cukrot néztek. A másodikban glükózos terhelés volt.
2022. jan. 19. 20:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes,14 éves a legnagyobbam,12,10 és 1 évesem van még,és mindnél ugyanez volt a menetrend.Mármint a zsemle-tej.Sógornőm másik városban,19 éves a nagyfia, neki is ez volt.Különböző dokik írták a beutalót is.Nem gondoltam,hogy ennyire más a protokoll.Na mindegy,mert éhgyomri az van,és a lényeg ez volt.
2022. jan. 20. 00:08
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én a harmadik gyerekemet várom, de mindig csak a cukrosvizet adták nálunk. Hallottam már a zsemlés verzióról, de sajna nem GYMS megyében. Összetettem volna a két kezem a ezért a verizóért, mert a tejet is imádom. De ez a cukros sz.r kikészít. Az első gyerek él ki is hánytam. A másodiknál nagy nehezen sikerült bent tartani. Most meg katasztrófa volt. Le kellett ülni 2 órára a váróba. Nem lehetett levegőzni, sétálni. Csak a zárt folyosón ülni szájmaszkban, hogy biztosan kapjunk levegőt 🤣🤣🤣. Életem leghosszabb két órája volt. Főleg, hogy éhgyomorra cukorszirup… olyan savam lett, meg brutális hányinger. Mit nem adtam volna egy kis zsemléért meg tejért…
2022. jan. 20. 09:07
 25/27 anonim ***** válasza:
24 van a cukros vizes is nálunk is,az a 2.trimeszterben.A zsömle-tej az 1.trimeszterben van.
2022. jan. 20. 10:54
 26/27 anonim ***** válasza:
24# Hát nem vagyunk egyformák. Én a tejtől lennék rosszul ha éhgyomorra kéne meginnom, ellenben a cukros löttybe belefacsartak egy fél citromot, így egy jó erős limonádéként még jól is esett... :D
2022. jan. 20. 12:14
 27/27 anonim ***** válasza:
24 vagyok. Nálunk nem engednek citromot sem. De nem változtatna a dolgon, mert meginni simán meg tudtam. Nincs rossz íze. De pár perccel később durva savat csinál.
2022. jan. 20. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!