Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Pozitív teszt után nőgyógyászh...

Pozitív teszt után nőgyógyászhoz, vagy ultrahangra kell menni először?

Figyelt kérdés
Külön van a 2, csak ennyit tudok.
2022. jan. 1. 19:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19 egyetértek. Én is néztem h két nap a cukor? Köszi inkább magán akkor.
2022. jan. 2. 13:53
 22/27 anonim ***** válasza:
Miért két nap a cukor? Itt egy volt amikor kismama voltam. Reggel 7kor egy ehgyomri, aztán megiszod azt a taknyot, aztán levesznek egy egy orast majd egy két orast. Közben aki akar elmaszkal aki nem akar az ott is maradhat.
2022. jan. 2. 14:22
 23/27 anonim ***** válasza:
66%

Akinek nem lenne világos.

Az egyik a TERHESGONDOZÁS - ULTRAHANGGAL.

A másik NŐGYÓGYÁSZATI SZAKRENDELÉS.

2022. jan. 2. 15:14
 24/27 anonim ***** válasza:
22# Nálunk egyik nap megcsinálják az éhgyomri cukrot és a teljes vizelet és vérképet. Annak az eredménye délutánra lesz meg. Ha 7,1 alatt van, akkor valamikor egy héten belül vissza kell menni éhgyomorra, meginni azt a vackot és utána veszik le a vért megint. Szerintem ez nonszensz tudatában annak, hogy a vércukor mérés kb. egy gyorsteszt, de ez van.
2022. jan. 2. 16:10
 25/27 anonim ***** válasza:
22 pontosan, nálunk is így van hogy egyik nap csak cukormeres aminek délutánra van eredménye és másnap a terhelés de csak 120 perc múlva és el se mehetsz.. Ezért mentem maganba meg megyek újra bár nem tudom minek, a, korom miatt kettő kell de ott megvan 2,óra alatt
2022. jan. 2. 18:28
 26/27 anonim ***** válasza:

Nálunk is 1 nap az éhgyomri.

Annyi, hogy csak kétszer böknek, reggel éhgyomorra és rá két órára, ha jó a reggeli eredmény. Nem kell ott megvárni a két órát, csak enni és inni tilos.

Tényleg érdekes, hogy máshogy mennek a dolgok...

2022. jan. 2. 20:21
 27/27 anonim ***** válasza:
26 en 350 méterre lakom a magán labortol és nem engednek haza😡
2022. jan. 2. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!