Pozitív teszt után a szokásos nőgyógyászomhoz menjek, vagy már oda, ahol a terhesgondozást szeretném?
Figyelt kérdés
A nőgyógyászomnak csak egy kis magánrendelője van, bár persze ultrahangozni tud, nem tudom, hogy hozzá érdemes-e mennem az első vizsgálatra miután pozitívat teszteltem, vagy már egyből oda, ahol a terhesgondozást szeretném, illetve később a szülést.
Vagy ha az első vizsgálatra még hozzá megyek, utána mikortól van a tényleges "terhesgondozás"?
Szeretnék ugyanoda menni terhesgondozásra, mint ahol a szülés is lesz, a nőgyógyászom nem vállal szülés levezetést szóval érdemesnek gondolom megismerni a környezetem és az orvosokat, akik majd ott lesznek mellettem, ezért ilyen "kardinális" kérdés ez most.
Még sosem voltam terhes, bocsi, ha butaságot kérdezek.
2019. márc. 23. 15:26
1/4 anonim válasza:
Ha az a doki nem vállal szülést, akihez jársz, akkor ahhoz a dokihoz menj, akinél szülni akarsz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a legelső vizsgálatra menj a sajátodhoz. Ő megállapítja a terhességet, megnézni hogy jó helyen van-e, szabályos-e, minden okés-e.
3/4 khniki válasza:
Utolsó válaszolóval értek egyet. Erősítse meg, hogy élő terhességet lát, jó helyen, utána bőven van időd keresgélni olyat, akinél szülni szeretnél.
4/4 anonim válasza:
Szia! Az én nőgyógyászom sem vállal szülést, de őhozzá ragaszkodom, és úgy döntöttem ügyeletesnél fogok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!