Hogy is vannak a hetek?
Előző mensi ELSŐ napja az ELSŐ nap, utána számolod 1-2-3-4-5 :DDDDDD
A BETÖLTÖTT hetek a hetek száma, tehát 6+1 az 6. hét.
Most komolyan, mi a gond ezzel? Naponta le kell írni, mert ez meghaladja a képességeket itt :DDDDDDD Mi lesz ha a gyerek matek házijában kell majd segíteni? :DDD
A 6+1 a 7. Hét.
Betöltött 6 hét, a hetedikben vagy.
Így van. Ha 6+1 vagy, akkor a 7. hétben jársz, de azt még nem töltötted be értelemszerűen.
Nekem azt mondta a dokim, hogy 11+0 és 13+0 között kell megcsináltatni az első genetikai uh-t. Pont 12+0-án voltam, mert keddenként van "fordulóm" és a dokim, illetve a szonográfus is kedden rendel csak.
Ha az utolsó menzesz nov. 1. hétfő (most mondtam valamit), akkor december 13-án vagy 6+0 hetes.
köszönöm a normális válaszokat.
"kedves" első válaszoló. a stílusod minősíthetetlen, már ne is haragudj. azért se haragudj, hogy hetek óta böngészem a gyik ezen rovatát, és egyszer sem láttam ilyen kérdést. és azért se haragudj, hogy nyilvánvalóan meghaladja a képességeidet kiszámolni ezeket a dolgokat, de szólj nyugodtan ha segíteni kell a gyerek matek házijában, ígérem odateszem majd magam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!