Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Hogy is vannak a hetek?

Hogy is vannak a hetek?

Figyelt kérdés
hogy kell számolni ezt a 6+0, 6+1 napot? az utolsó mensi napja (pl. hétfő) lenne az 0, vagy az 1? azt tudom hogy a 6+1 nél a 7. hétben vagyok. viszont a 12 hetes genetikaira mikor kell menni? 11+vmennyinél, vagy 12+vmennyi?
2021. dec. 13. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
20%

Előző mensi ELSŐ napja az ELSŐ nap, utána számolod 1-2-3-4-5 :DDDDDD

A BETÖLTÖTT hetek a hetek száma, tehát 6+1 az 6. hét.

Most komolyan, mi a gond ezzel? Naponta le kell írni, mert ez meghaladja a képességeket itt :DDDDDDD Mi lesz ha a gyerek matek házijában kell majd segíteni? :DDD

2021. dec. 13. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A 6+1 a 7. Hét.

Betöltött 6 hét, a hetedikben vagy.

2021. dec. 13. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
A 2-es válaszoló mondja jól. A betöltött hetek azok amik számítanak, de ha 6+ valamennyi hetes vagy, akkor a 7. hétben jársz.
2021. dec. 13. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
És ha hétfő volt az utolsó menstruáció, akkor hétfőnként vagy 11+0, 12+0 stb.
2021. dec. 14. 07:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Így van. Ha 6+1 vagy, akkor a 7. hétben jársz, de azt még nem töltötted be értelemszerűen.

Nekem azt mondta a dokim, hogy 11+0 és 13+0 között kell megcsináltatni az első genetikai uh-t. Pont 12+0-án voltam, mert keddenként van "fordulóm" és a dokim, illetve a szonográfus is kedden rendel csak.

Ha az utolsó menzesz nov. 1. hétfő (most mondtam valamit), akkor december 13-án vagy 6+0 hetes.

2021. dec. 14. 11:02
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a normális válaszokat.

"kedves" első válaszoló. a stílusod minősíthetetlen, már ne is haragudj. azért se haragudj, hogy hetek óta böngészem a gyik ezen rovatát, és egyszer sem láttam ilyen kérdést. és azért se haragudj, hogy nyilvánvalóan meghaladja a képességeidet kiszámolni ezeket a dolgokat, de szólj nyugodtan ha segíteni kell a gyerek matek házijában, ígérem odateszem majd magam :))

2021. dec. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!