Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Kinek mennyire volt együttműkö...

Kinek mennyire volt együttműködő az orvosa a tàppènzre ìràskor? Milyen kòddal ìrt ki?

Figyelt kérdés
Nyilvàn arra gondolok, amikor nem feltètlen indokolt a tàppènz.
2021. nov. 14. 21:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%
18. Engem nem érdekel máshol hogy állnak! És ha azért állnak jobban,mert többet és jobban termelnek,melynek az az ára,hogy Francia országban már 4 hónaposan bölcsibe van a gyerek, a Svédek meg örülnek,hogy ott 1 évig otthon lehetnek.Megéri? Nekem nem,de kinek hogy. Követek egy amerikai csajt instán,most ment vissza zokogva dolgozni a 4 hónapos mellett heti 6 napot,es muszaj mert erre adtak neki hitelt meg jelzálogot a házra. Ha nem megy,elveszti,a munkáltató meg kötelezte,hogy menjen. Ez lenne a fejlett ország? Gazdaságilag esetleg,de nem mindent pénzben mérnek.Szerintem...
2021. nov. 15. 17:00
 22/22 anonim ***** válasza:
51%

21

Jolvan...igaz ott a gyerekek jó részének a körülményei is jobbak.

Kb ugy adod elő mintha árva házba adnák őket..

2021. nov. 15. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!