Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Kinek mennyire volt együttműkö...

Kinek mennyire volt együttműködő az orvosa a tàppènzre ìràskor? Milyen kòddal ìrt ki?

Figyelt kérdés
Nyilvàn arra gondolok, amikor nem feltètlen indokolt a tàppènz.
2021. nov. 14. 21:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Tőlem rögtön az elején kérdezte a háziorvos, hogy akkor írja a táppénzes papírt? Én dolgoztam majdnem végig, már a főnököm mondta a 8. hónapban, hogy most már húzzak el táppénzre, mert sokba vagyok így neki. :D De hát szállodai recepciós voltam, csak ücsörögni kellett. Amúgy igen, írták itt előttem, hogy megszólják az embert, ha itthon marad a gyerekével 3 évig. A kislányom most januárban lesz 2, de már fél éves kora óta kérdezgetik az ismerősök, hogy "na mikor megy bölcsibe??? Nem akarok dolgozni???" Miért menne? De, akarok majd dolgozni, ahogy a szülés előtt is dolgoztam, de bocs, hogy nem utálok a gyerekemmel lenni, és kihasználom ezt a 3 évet, amíg együtt lehetünk sülve-főve. Szerintem ő is hálás érte. Amúgy kicsit hiányzik is a munkám, szerettem a munkahelyem, a kollégákat, a főnökömmel is jóban voltunk/vagyunk. Majd visszamegyek, ha óvodaköteles lesz.
2021. nov. 15. 12:38
 12/22 anonim ***** válasza:
32%
Ez a 3 évig otthon levés a gyerekkel, fejlett országokban nem divat.
2021. nov. 15. 15:44
 13/22 anonim ***** válasza:
55%
Ez a fejlett országok duma meg már nagyon elcsépelt. Attól,hogy máshol nem divat,még nem biztos,hogy jó (és nem is az)
2021. nov. 15. 15:47
 14/22 anonim ***** válasza:
31%
Oh, akkor én ilyen primitív fejletlen tuskó vagyok. 🥺 Gazdaságilag lehet, hogy fejlettek azok az országok, de morálisan és szellemileg a béka segge alatt se vannak. Na pussz
2021. nov. 15. 15:49
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

"morálisan és szellemileg a béka segge alatt se vannak".

Nem én írtam a "bezzeg külföldön" kommentet, de azért ezen megakadt a szemem. Ezt így mi alapján?

2021. nov. 15. 15:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

13

Azért kár lenne tagadni, hogy pl az Egyesült Királyság jóval fejlettebb akár gazdaságilag, akár egészségügyileg és kb mindenben mint Magyarország.

Ott is divat volt reéges rég.

Azok a gyerekek is felnőnek, tanulnak, normális èletet élnek.

2021. nov. 15. 15:55
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
Igen azok is felnőnek akik árvák,akiket bántalmaztak stb.hagyjuk már ezt.... "azok is felnőttek" milyen jól hangzik...
2021. nov. 15. 16:06
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

17

Hát a lényeg nem jött le, de lehet ők a hülyék. Valószínűleg azért állnak jobban mindennel

2021. nov. 15. 16:12
 19/22 anonim ***** válasza:
63%
12es fejlett országokban az indokolatlanul táppénzen levés sem divat :-D
2021. nov. 15. 16:49
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az emberek többségének inkább az jön át, hofmgy hogy teheti meg valaki a 3 otthon töltött évet. A GYES mértéke ugye vicc, akkor már vihető bölcsibe a gyerek, szóval sokan nem fogják fel ép ésszel, ha valaki a gyereknevelést választja a munkahelye helyett.
2021. nov. 15. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!