Védőnőhöz meddig kell terhesen járni?
Figyelt kérdés
36.hétbe megyek hozzà legközelebb, utàna is kell mennem, ha nem szültem meg?2021. szept. 21. 23:47
1/11 anonim válasza:
En is akkor voltam utoljára. Akkor mentem dokihoz is utoljára. Védőnő mondta,hogy még azért szülés előtt egyszer menjek, de nem volt hozzá semmi kedvem, így nem is mentem. Nem is hiányolt.
2/11 anonim válasza:
37 hetesen voltam utoljára nála.
38hetesen pedig még kijött házhoz 🙄
39hkm
3/11 anonim válasza:
34. hétben voltam utoljára, előtte se hívott sűrűn, ha meg igen, akkor is 10perc alatt végeztünk. Szerencsére sok kimamája volt, inkább a fiatalabb terhesekkel és a problámásokkal foglalkozott többet.
4/11 anonim válasza:
Hozzám utoljára 36 hetesen jött ki, egy villámlátogatásra. Azóta nem láttam. Orvoshoz úgyis járok hetente nst miatt.
5/11 anonim válasza:
39 hetesen még voltam nála. Két nap múlva szültem.
6/11 anonim válasza:
36.hét után minden héten mentem hozzá nst előtt.
Én a terhesség korai szakaszában nem vittem túlzásba a látogatásokat. Ha épp nem volt semmi akkor volt hogy 1.5-2 hónapig se mentem hozzá.
Szerencsére ki se jött a terhesség alatt és szülés után is mi vittük hozzá a babát.
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem minden hónapban ad egy időpontot, és úgy megyek.
Azt mondta covid miatt nem jön ki hozzàm látogatni, majd ha megszületik a baba.
Hát majd kiderül mit mond következő alkalommal, de már 36.hét után én sem szívesen mászkálnèk be hozzá! :)
2021. szept. 22. 09:53
8/11 anonim válasza:
36 hetesen voltam nála utoljára. Még 38 hetesen is hívni akart, de 37. héten megszületett a baba. Kórházban volt a fiam egy hétig, jönni akart azon a héten is, mondván csak úgy fogják haza engedni, ha ö környezettanulmányt ír. De pont nem volt időm vele foglalkozni és haza is engedték a babát a környezettanulmánya nélkül. Aztán mikor hazahozhattuk a babát, még haza sem értünk, csak félúton jártunk, már telefonált, hogy jönne. Aztán aznap mégsem jött. Ez volt pénteken. Hétfőn már jött. Akkor mondta, hogy jönni fog hetente.
9/11 anonim válasza:
36.héten voltam utoljára nála.
10/11 anonim válasza:
A covid miatt a 9., a huszonpáradik és kb a 32. héten voltam a védőnőnél, és ő jött a 36.-on.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!