Hol keressem fel a védőnőt? Építkezünk, így ideiglenesen albérletben vagyunk. DE a lakcímünk az építkezés helyén van.
Sziasztok. Első gyerkőc lesz, így nem sokat tudok ezen a téren és tanácsra lenne szükségem. Várhatóan 3 hónappal a baba születése után fogunk beköltözni csak a házunkba, és addig ideiglenesen teljesen másik városban lakunk (mert itt volt ismerősnek albérlete)
A lakcímkártyánkon az épülő házunk címe szerepel (korábbi öreg házunk teljeskörű felujítása történik most) és a lakcímkártyán az albérlet címe egyáltalán nem szerepel. A háziorvosom a házunkhoz közel vam, de nem is akarok váltani mert szeretem őt, és kb 1 év múlva újra oda kellene visszajelentkezni, így felesleges macera lenne 1 év miatt átjelentkezni máshová. Felmerült bennem a kérdés, hogy most hova menjek védőnőhöz? itt vidéken? És utána védőnő váőltás? vagy egyszerűbb lenne ha egyből a leendő lakhely védőnőjét keresem fel? Úgy tudom hogy a háziorvos és a védőnő összedolgozik.... de ha a védőő teljesen másik városban van mint a háziorvos, akkor is működhet így?
Ismerősöm azt mondta, hogy a védőnőjük nem is látogatta meg őket.... szóval ez esetben talán egyszerűb lenne egyből a leendő házunk helyén felkeresni valakit... azonban ha mégis el szeretne jönni hozzánk - hát ott egy építkezést találna.... nem tudom hogyan járjak el... előre is köszönöm a tanácsokat!
Háziorvos szabadon választható. Viszont a védőnő csak a tényleges tartózkodási helyhez tartozó lehet.
2 éves a fiam, 37hetes terhes vagyok. A lakcímkártyám egyéb okokból anyáékhoz szól a városba. Mégis itt a falunkban lévő védőnőhöz (akit utálok mint a szart) kell járni a gyereknek is és nekem anno is meg most is terhesen.
Gyerekorvoshoz a városba járunk, mert a körzetis egy pszichopata.
Ez, hogy összedolgoznak, annyiban merül ki, hogy elsőre a védőnőhöz megyünk itt a faluba, megcsinálja a státusz méreseket, majd utána megyünk a városba szurira a dokihoz, aki már nem méregeti, csak megbeszéljük hogy fejlődik.
Jaj nagyon köszönöm a válaszokat! Azt hittem hogy számít mi van a lakcímkártyán, nem tudtam hogy "szabadon" felkereshetem azt a védőnőt aki itt van az albérlet körzetében.
@első - nem egy nem létező cím van a lakcímkártyánkon, eddig ott laktunk, csak ez egy öreg házikó volt, és most teljesen lenulláztuk, és felujítjuk. Gyakorlatilag újat építünk helyette. De a lakcímkártyán már korábban be volt jegyezve ez a cím. Mivel ugyanoda megyünk vissza, nem is igazán foglalkoztam azzal hogy máshova jelentkezzek át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!