Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Minden Sztk-s nőgyógyász...

Minden Sztk-s nőgyógyász lekezelő?

Figyelt kérdés
Úgy kell kihuzni belőlük az infókat, nem magyarázzák el a dolgokat, az ember lánya meg az internetről néz utána mi micsoda. Ez felétek is jellemző?
2021. aug. 25. 07:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem, az enyém teljesen jófej volt.
2021. aug. 25. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Bunkok velem nem voltak, de kozlekenyek sem. Ha viszont konkret kerdesem volt, arra valaszoltak.

Nekem a masodik terhessegnel nagxon nagy szerencsem volt, mert az orvosnal, akihez idopontot kertem uktrahangra mindig voltak hallgatoi, es ahogy meglatott engem "jaj de jo a holgy olyan vekony minden jol latszani fog" rengeteget mutogatott nekik :)

Nalunk is az van, hogy ugyanezek rendelnek maganban is, szerintem akiben semmi empatia alapbol, az maganban is max minimalisan tud erot venni magan...

2021. aug. 25. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!