Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » A védőnői ellátás reformjára...

A védőnői ellátás reformjára készülnek, állítólag. Ti hogyan alakítanátok át? Mit változtatnátok, vagy szerintetek milyen lenne az ideális védőnői szolgáltatás ? (Hatóság is kicsit.)

Figyelt kérdés

2021. júl. 20. 10:08
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
53%
Az én védőnőm szerintem tök normális. Idősebb, de modern felfogású és látszik, hogy utána járt minden új tanulmánynak. Igyekszik mindig csak addig feltartani, amíg muszáj, segített hogy baba kelengyéből mi fontos mi kevésbé és miért, de csak miután kérdeztem. Mivel diplomás, stabil egzisztenciával rendelkezők vagyunk, normális életkörülményekkel, minket nem csesztetett egyáltalán. Bár én nem is tiltakoztam az ellen, hogy látogasson vagy megvizsgáljon, gondoltam ha kötelező akkor persze, mi első babásként elég tapasztalatlanok vagyunk. Szóval szerintem, amit nálunk csinálnak az jó. Segít ha kéred, de amúgy békén hagy.
2021. aug. 1. 04:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!