Terhesgondozási kiskönyv vezetését mennyire veszik komolyan?
Sziasztok!
13 hetes terhes vagyok.
Eddig az összes szükséges vizsgálaton részt vettem.
Voltam háziorvosnál, laborban, 12 hetes UH-n, meg előtte nőgyógyásznál vagy háromszor.
Az a bajom, hogy a védőnőn kívül senki se irt bele a könyvbe, egyedül a haziorvos tett egy pecsétet, meg a fogorvos. Külön dokumentálva persze minden vizsgálat megvan.
Védőnőnél kétszer jártam.
Mennyire veszik ezt komolyan?
Olvastam, hogy a pénzbeli ellátások feltétele, hogy vezetve legyen.
Ez magában foglalja az orvosokat is, vagy elegendő a védőnő?
Esetleg visszamenőleg töltessem ki?
Csak a védőnőtől kell azt hiszem 4 pecsét az egyszeri anyasági támogatáshoz.
Ő is adja majd az igazolást hozzá.
Ha van fogadott dokid akkor ő tölti ki a 12 hetes uh-t meg a 20 hetest, azt hiszem.
Nekem volt fogadott dokim, de nem igazán írt bele. Senkit sem érdekelt. De a védőnői pecsétje megvoltak, így kaptam is az igazolást a végén.
5! Az gáz lenne... Jön egy rendszerhiba,vagy akármi, és volt adat, nincs adat..
Ráadásul iskolás korban is kell még ez a kiskönyv. Egyszerűbb egy kiskönyvet megőrizni, és magaddal vinni, mint online keresgélni, ami vagy betölt, vagy nem..
Iskolás korban nem a terhes kiskonyv kell, hanem amit az ujszulott kap (oltási könyv szeruseg) :)
Egyébként szerintem könnyebben eltűnik egy kis konyvecske mint online tv adatok (gondolom van biztonsági mentés meg ilyesmi)
#6 Ezzel a gondolkodásmóddal még mindig a fán lennénk :D
Gyakorlatilag minden digitalizálva van már.
9! Azt kétlem.
Nekem a gyerek papírjai (2 mappányi orvosi papír, plusz kiskönyv) el van rakva egy mappába.
Az nem tűnik el csak úgy..
Ettől függetlenül sajnos a magyar egy papíralapú létforma. Mindenhol a papírt kell bemutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!