Ki mikor mit ír be a terhesgondozási kiskönyvbe?
Megkaptam a kiskönyvemet, írt is bele kétszer védőnő, egyszer a nőgyógyász, háziorvos, fogorvos.
A nőgyógyász minden alkalommal kell, hogy írjon, még akkor is, ha csak konzultáció volt? Az ultrahang adatokat az UH asszisztens tölti ki?
Ha pajzsmirigy problémával el kell mennem endokrinlógushoz, akkor ő is ír bele?
4 pecsétnek csak a védőnőtől kell meglennie, vagy összesen?
Nekem a védőnő írt bele, meg a terhesgondozó. A fogorvos, meg a belgyógyász csak azért, mert a kezükbe nyomtam. :)
Sem a magán nőgyógyász, sem a női klinika (genetikai UH-k) nem írt bele egy pöttyöt sem, mindenhol ambuláns lapot adtak, azokat gyűjtöttem. Nálunk a terhesgondozó adott ki az utolsó alkalommal egy lapon igazolást, hogy megjelentem minimum négy alkalommal, jogosult vagyok az anyaságira. Konkrétan senki nem számolgatott pecséteket.
Ugyanúgy, ahogy az első írta, nekem is.
Csak a védőnő (havonta 1x), és a terhesgondozóm (egyben a fogadott orvosom is).
Viszont a nőgyógyászom egyszer sem.
Az ultrahangokon szintén ambulánslapokat kaptam, ugynúgy a vérvételeken, és a terhességi cukorterheléseknél. Egy külön mappába gyűjtöttem őket.
nekem a fogadott orvosom a nőgyógyászom és terhesgondozóm is egyben.
Ambuláns lapokat mindig kapok, akkor gyűjtöm továbbra is azokat! Köszönöm!
A fogadott orvos pecsételt bele és a méhszáj értéket írta bele. Kb. 4-5 hetente jártam hozzá.
Az összes többi adatot a leleteimről a védőnő másolta át.
A háziorvos és a fogorvos csak a saját kis részüket töltötték ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!