A terhesgondozási kiskönyvbe a nőgyógyász nem pecsétel?
Szia ezt is mint sok mást dokija válogatja. Amúgy meg nekem a harmadik gyereknél nem is a kiskönyvemet kérte el a tb ügyintéző hanem a szüléskor adtak egy papírt amelyben le volt írva, hogy XY terhesgondozáson x szer megjelent és egy orvos aláírta lepecsételte.
Ez Székesfehérváron volt. Ott így működik, de gondolom máshol is mert, az I. es női klinikán sem nagyon sürün pecsételgettek, max az ambuláns jelentkezési lapba.
Szerintem a négy pecsét kifejezés csak megmaradt, mert régen így volt, és 4 vizsgálat kell, de ezt már sokféle képpen lehet igazolni, hiszen külön nyomtatott leletet is kapunk minden egyes vizsgálat után...
Az én nőgyógyászom sem írt bele (még a 12. hetes vizsgálaton sem).
Kaptam egy nyomtatott papírt-annyit mondott tegyem be a kiskönyvbe.
Szia!
Nekem meg sem nézte senki a szülés után a kiskönyvemet. Szüléskor is csak a vizsgálati eredményeket nézték meg. Az anyasági támogatáshoz nem is kellett a terhes kiskönyvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!