Kecskeméti anyukák... A 12hetes vizsgátra kell egy utrahang és vérvétel. A kérdésem az hogy el fogadják a kiskönyben lévő beutalót vagy külön kell kérni és idő pontot is? Uh ra 10ére van időpontom..
Ahol adták az UH-ra az időpontot, őket hívd fel. Bár nekem a vérvétel már a 10. héten megvolt, nem az UH-val együtt csinálták, de elég lett volna a kiskönyv. Ettől függetlenül elmentem háziorvoshoz beutalóért, mert olyan dolgokat is megnézetett, amik a kiskönyvben nem voltak benne (pl. toxoplazma).
Egyébként nyugi, ha ilyen dolgokon felidegesíted magad, pokol lesz a terhességed.
Nyugi.
Úgy lesz, hogy lehet, hogy a portán meg kell mutatni a kiskönyvet, de ez portástól függ. Nekem volt hogy kérték, volt, hogy nem.
Bemész, a recepción bejelentkezel, ott kell a kiskönyv. Utána elmész a terhesgondozóba (ezt el fogják mondani) és ott kapod majd meg a beutalót a vérvételre.
Neked külön nem kell vinned semmit, csak a kiskönyvet, meg esetleg egy időpontot igazoló papírt vagy e-mailt (egyik portás kérte tőlem egyszer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!