Tapasztalat Győrbe a kyncsbe ? Down szűrésen ? Hogy zajlik valami tapasztalat ? Vérvétel ehgyomri ?
A 10. héten csak megmérik a magzatot, abból megállapítják a korát és kapsz egy időpontot 11+6 és 13+6 közöttre. Az első vizsgálat kb pár mp lesz csak, tényleg csak CRLt néznek és semmi mást. Mindenkit odahívnak 9 órára, elég sokan lesztek a váróban. Várakozás közben egy adatlapot kitölteni.
Nekem se mondták ezt el előre, én is arra számítottam, hogy már 10. héten lesz valami vizsgálat, de nem :(
A vérvétel előtt egyél nyugodtan, Kyncsben kapsz egy beutalót, azzal mehetsz a Szent Imre úti rendelőbe időpontra (már most kérj) és leveszik egyszerre az 1. trimeszteres vérvételi adaggal együtt.
Nem, csak hasi UH van. Az első alkalom tényleg kb csak 10mp. A második már fél órás lesz. Egyes rendelőkben ha nem fordul úgy a baba, hogy minden értéket meg lehessen mérni, akkor váltanak hüvelyi UHra, de a Kyncsben nem, ott kiküldenek lépcsőzni, inni, cukrot enni, hogy felkeljen a magzat és mozogjon. Illetve megütögeti a hasat a szonográfus, de nálam ez pl semmit nem használt, csak fájt. Ha tudsz, egyél előtte közvetlen sok cukrot tartalmazó ételt, italt, hogy ébren legyen a baba, de elég erősen benne van a véletlenfaktor is, hogy éppen aludni fog-e vagy sem.
Ha viszont azért kérdezed, hogy rendbe tedd-e magad lent a vizsgálat előtt, akkor javaslom igen, mert szinte a combod közepéig le kell tolni a nacit, mert a magzat egyenlőre kb a szeméremdomb magasságában van.
Most megcsak a 10.heti lesz. Igen csak hogy hogy készüljek :)
Meg vérvételre át kell állítólag menni máshova ahova ok kérik az nap az időpontot ?! És az sok Idő e ? Csak utána időpontra kell mennem azért kérdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!