Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mennyibe kerül a terhesgondozá...

Mennyibe kerül a terhesgondozás magán nőgyógyásznál? Valamint nagyjából mennyit szoktak kérni a szülésért?

Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 18:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk vidéken most a magán terhesgondozás 15e\alkalom, de jelenleg nem lehet fogadni dokit, max ha ő ügyel pont akkor jól jártam mert ingyen volt, mondta is hogy akkor se fogadhat el pénzt.

Amúgy ügyeletesnél kell szülni, hála most jó a gárda is, bárki van bent nincs olyan akitől tartanék. Itt orvos nélkül nem lehetett szülésznőszülésznőt fogadni, szóval így az alapból kilöve.

Van olyan város ahol már lehet szerződni a készenlétre kb 5-600e és a doki bemegy de még mindig a tb-s kórházi körülmények...

Utánjártam a magán kórháznak, de horror, hiába van kiírva egy 500e-es ár, abban nincs még benne a sok labor, ellátások, bármi van ez 100ezrekkel megy felfelé. Amiben benne van kb minden az minimum 1 millió.

2021. jún. 6. 10:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 Azok az árak, amiket írtam; magánklinikai árak.
2021. jún. 6. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Te jó ég. Én 20 éve szültem, akkor ez nekem teljesen ingyen volt. Vittem utána az orvosnak egy üveg italt. Mit csinál az, akinek erre nincs pénze? Nem szül gyereket?
2021. jún. 9. 05:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

#13 van körzetes ellátás, ami ingyenes, de én pl a 13. Hétre kapam első időpontot a körzetes dokihoz.

Magánba meg 1 héten belül.

2021. jún. 9. 06:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet tb-re járni gondozásra, de már időben kell kérni az első időpontot is és utána is kitartóan kell telefonálni ha kell valami, illetve csak panasz esetén kell most a vírus helyzet miatt menni vizsgálatra ha nem veszélyeztetett valaki és nincs kísérő vagy nyomtatott uh kép, nálunk fotózni se lehet, van amelyik doki nem is mutatja meg.

Magánba kísérő + kép minden alkalommal és automatikusan írja a következő dátumot 5-6 hétre, bármikor hívható vagy emailben elérhető, írja a papírra mit kell kérni a gondozóba, nem marad el így semmi, nem nekem kell kérni fejből hogy mi jön most.

2021. jún. 9. 16:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#15, nálunk az a szokás, hogy a védőnő kér terhesgondozásra időpontot, majd közli a kismamával, mert így elvileg hamarabb van időpont. Meg a nőgyógyász előtt a védőnő "felkészít" bármit is jelentsen ez. Hát nem is tudom, mi lett volna, ha én kérem. :D 13. Hét helyett a terhesség végén fogad?

Már a terhesség megállapítására is másik orvoshoz kellett mennem, mert arra se volt időpont, csak a 10. Hét környékére. Viszont mivel az a doki nem körzetes, így nem végezheti a terhegondozást. Így maradt a magán.

Így jártam a legjobban.

2021. jún. 9. 17:01
 17/18 anonim ***** válasza:
A másik amit azért én megemlítenék hogy magánba nem kérnek számon ha császárt akarsz vagy nem szeretnél nagyon szoptatni max az elején, arról ne is beszéljünk hogy milyen körülmények vannak az állami kórházakban, mekkora kosz meg retek és akkor úgy bánnak veled mint a kutyával.
2021. jún. 9. 17:26
 18/18 anonim ***** válasza:

15 vagyok. Na nálunk ő semmit, azon kívül hogy vinni kell vizeletet, megnézi,dopplet, súly, közérzet és az összes leletet átmásolja a könyvbe, esetleg javasolja mit kéne megnézetni valakivel és a háziorvos még ennyit se, a Tp-t se ő intézi. Csak egyszer kitölti az elején a könyvet és ennyi.

A vizsgálatok a nőgyógyásznál, ő ráírja pl hogy most már lehet a 12hetes vérvétel. Azzal a papírral pedig a terhesgondozóba kell menni

ahol adnak minden papírt (beutalók, időpontok, tp).

Nem egy nőt járt úgy, emlékszem , hogy pl genetikai uh-ra nem kért még időpontot 11.héten emiatt ki is csúszott már.

Nekem már 7hetesen rajta volt a papíron hogy időpont genetikai uh-ra és kaptam is ahogy mentem, 12 hetesen pedig már a 18.heti is megvolt.

2021. jún. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!