Mennyibe kerül a terhesgondozás magán nőgyógyásznál? Valamint nagyjából mennyit szoktak kérni a szülésért?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 18:25
1/18 anonim válasza:
Az enyémnél Budapesten 22.000 Ft / alkalom a terhesgondozás, vagyis egy hónapban egyszer, a genetikai UH drágáb az 33.000 Ft / alkalom, ebből 3 db van a terhesség alatt. Laborokra a kórházba mentem beutalóval, úgyhogy az ingyen volt.
Szülésre már nem lehet orvost felfogadni, de egyébként a magánrendelés alkalmának tízszerese körüli összeg volt a jellemző, de ezt ma már adni és kapni is törvénybe ütközik.
2/18 anonim válasza:
Vagy lehet szülni magánkórházban: 500.000-2.000.000 Ft.
3/18 anonim válasza:
Maganban kb másfél milliónak áll meg a szülés
4/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék mindenáron magán helyen szülni, csak úgy tudtam, hogy ha magán nőgyógyászhoz jár valaki terhesgondozásra akkor illik nála szülni úgymond. Bocsánat, ha hülyeséget írok, csak nem tudom hogy működik a dolog :D
2021. jún. 2. 19:13
5/18 anonim válasza:
Igen, ez így volt egészen idei évig, amikor már bűncselekménynek számít a hálapénz adása és elfogadása is.
6/18 anonim válasza:
Pontosan, már nem tudod felfogadni az orvost. Magánrendelésre járhatsz hozzá, de szülni csak akkor tudsz nála, ha éppen ő van ügyeletben.
7/18 A kérdező kommentje:
Szuper, koszonom a valaszokat :)
2021. jún. 2. 20:00
8/18 anonim válasza:
Én 12 ezret fizetek alkalmanként, ultrahangra, vérvételre a klinikára járok, ez ingyenes.
9/18 anonim válasza:
Én egy speciális helyzet miatt egyetlen orvosra vagyok utalva, aki viszont nem írt alá, így már csak magánban praktizál.
Nálunk így alakul(t) anyagilag:
Terhesgondozás: havonta 29.000.
Genetikai UH: 50.000.
Szülés (program császárral): 990.000.
10/18 anonim válasza:
Bp. 15.000.
A szülés 150.000 volt.
Sote II-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!