Honvédkórházban hogyan lehet jelentkezni terhesgondozásra/védőnőhöz?
Annyit mondtak, mikor megállapították a terhességet, hogy keressem fel a védőnőt és menjek terhesgondozásra.
A honlapon nem találtam hozzá telefonszámot és helyileg sem sikerült eligazodni, többet is írnak.
Ha ajánlottak szülészorvost akkor a terhesgondozásra is hozzá menjek? Vagy a nőgyógyászat = terhesgondozás?
Teljesen össze vagyok zavarodva, első gyerek, hálás lennék, ha valaki el tudná magyarázni az összefüggéseket és hogy merre induljak.
Kérdezd meg a háziorvost, melyik védőnőhöz tartozol.
A Honvéd kórházban most Covid osztály is van. Oda szerintem ne menj.
Területi sztk vagy keress magán orvost és az ő rendelőjébe menj.
A Honvéd Kórházban most csak 2 orvos rendel a covid miatt, akihez lehet tb alapon járni terhesgondozásra. Az egyikről sok rosszat hallani, a másikat nem ismerem. Én személy szerint egy harmadik Honvédos doki magánrendelésére járok terhesgondozásra, mivel szülni majd a Honvédban fogok. Ha mindenképpen tb alapon szeretnél járni, akkor kérj időpontot a Honvédba a központi telefonszámon.
Védőnői szolgálat viszont nincs a Honvédban. Oda abba a rendelőintézetbe kell járnod, ahová lakcím szerint tartozol. Erre a neten is rá tudsz keresni, hogy utca + házszám szerint ki a te illetékes védőnőd, de ahogy az első is írta, a háziorvosod is meg tudja mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!