Területileg a SOTE I Baross utcai klinikához tartozom. Napok óta hívom a terhesambulanciát, de nem érem el őket, hogy időpontot, tájékoztatást kapjak. Olyan megbízható orvost keresek, aki vállal terhesgondozást a klinikán. Tudtok ajánlani?
Nem tudom, hogy a SOTE-n hogy van (lehet, hogy ott ambulancia van kizárólag? most a honlapon pl.csak azt láttam), de pl a 9.kerületi sztkban az időpontot már az adott dokihoz foglalok, így mindig ugyanahhoz kerülök.
Szigetszentmiklós címmel ide tartozol sztk-szinten: [link]
Telefon: 06-24-524-128 / 06-24-524-187
Foglalás: Hétfő-péntek: 7:30-8:00
Szombat este mentem be vérzés miatt. 5 hetes vagyok
Fogadtak,elláttak. És visszahívtak kontrollra majd. Hozzáfűzték hogy jó lenne ha fix egy doki vinné a vizsgálatokat
Tehát döntsek vki mellett majd. Egy kezdő doki volt aki ellátott elég bizonyítalan volt. Biztosan nem ő lesz. Én sem akarok magánba járni. De a sote 1hez ragaszkodom.
3 gyerekem született itt
Orvos...az vitte végig a terhes gondozást aki szimpatikus volt sz első vagy második vizsgálatnál. Onnantól ő hívott mindig kontrollra
Ez most is így van.
Nagyon sajnálom kedves kérdező!! 😔😭🥺
Én azóta (január) is oda járok holott a sote 1tol 35kmre lakok. De az előző babáim is itt születtek így ragaszkodom a klinikához. 5 hetesen(enyhe vérzéssel ügyeletbe) 7 hetesen(kontrollra) 9 hetesen(mert aggódtam) majd 13 hetesen(kötelező uhra) is oda mentem minden vizsgáltra. Ahogy még mindig 21 hetesen a 2.kötelező UH. Dokim csak most lett 30 hetesen eddig mindig más fogadott. Most 33 hetes vagyok. Szóval nem mindig küldenek el. Mondtam mindig is ide jártam,szülésznőm is itt van úgyhogy én innen sehová 😂🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!