Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Bajcsy kórház ultrahang...

Bajcsy kórház ultrahang mennyire megbízható ( futószalag)? Tényleg a terhesség elején ki kell kérni az összes időpontot az ultrahangokra?

Figyelt kérdés

Az első főbb (12. heti) UH-t az Istenhegyiben csináltattam, de túl messze van, és mivel amúgy is a Bajcsyban szeretnék szülni, a 18. hetit (és a továbbiakat) már ott szeretném csináltatni.

13+3 hkm

2018. júl. 27. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki kell kerni az osszes idopontot,es nagyon nehezen veszik fel a telefont, de idopont nelkul meg nem ultrahangoznak meg. Szamold ki a naptarban, hogy kb mikorra esik a 18,30,36 heti uh es ugy hivd oket, akkor kerd ki egyszerre az egeszet. Szerintem alaposak, en meg vagyok elegedve.
2018. júl. 27. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Jól írja az első. A telefonnal légy türelmes, én mikor időpontért telefonáltam, 86-szor hívtam őket sikertelenül. Én is meg vagyok elégedve az UH-val, tavaly ősszel születtek az ikreim a Bajcsyban, mindig körültekintően uh-ztak. Könnyű szülést! :)
2018. júl. 27. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt a Bajcsys dokidda beszéld meg szerintem
2018. júl. 27. 21:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Hétfőn pont szabin leszek, akkor "nekiesek". :)

Az első két válaszolótól szeretném még megkérdezni (akár privát üzenetben), hogy volt-e fogadott szülésznőtök, és ha igen, ki, vagy kit javasolnátok? Én úgy döntöttem, orvost nem, csak szülésznőt fogadok, így minden tanácsnak nagyon örülnék! Előre is köszönöm!

2018. júl. 28. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem a bajcsyval negatív tapasztalatom volt. Az egy dolog hogy hiába volt időpont, sokat kellett várni. Ráadásul bunkók voltak, futószalagon éreztem magam, észre sem vették az amnion szalagot, pedig a dokim rá is írta a papíromra h ellenőrizzék, amikor rákérdeztem majdhogynem lecsesztek h mit okoskodok. Élmény 0, pedig az ember lánya nyilván várja h láthassa a babát egy kicsit. A 2gyerekkek már magánba a hepinethez jártam, hát ég és föld a különbség és még az ár is baráti. Most a 3at várom szintén a hepinethez járok, a kórházba csak nst re kérek időpontot majd.
2018. júl. 29. 08:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, több napnyi sikertelen telefonálás után úgy döntöttem, hagyom a francba az egészet. Szülni ott fogok, de az ultrahangokat magánrendelésen csináltatom meg. Vagy fel se veszik, vagy kinyomják. Hát köszönöm, ebből nem kérek.(köszönet a hepinet-tippért)
2018. aug. 1. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:
De ha nem oda tartozol és dokid se lesz akkor szülhetsz ott? Mert elvileg úgy csak a körzetesbe mehetsz
2018. aug. 1. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
első vagyok, lépj be a facebookon a bajcsys kismamák csoportjába, ott minden dokiról és szülésznőröl van jellemzés. Én csak dokit fogadtam, szülésznőt nem.
2018. aug. 1. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Akárhol lehet szülni! Egy vajúdó anyukát sehol sem küldenek el. Én pl a bahcsyhoz tartozom, de úgy nem szimpi az a hely ahogy van. Viszont a kistarcsai kórház az igen. Én úgy csinálom, most majd harmadjára, hogy sztk-ban van egy doki, mindig ő vizsgál, hozzá járok. A genetikai uh-okat a hepinetnél magánban.És nst-re kistarcsára kérek időpontot. 1 gyereknél ottani volt a dokim, így nyilván ott szültem. Majd a dr átment a bajcsyba de én kitartottam tarcsa mellett. A 2.gyereket túlhordtam, ott automatikusan mondták a végén ha nem indul meg a szülés x napon be kell feküdnöm, vele fogadott doki nélkül voltam. Egy percig sem bántam meg, sőt. Most még bőven van időm de ugyanígy akarom most is
2018. aug. 1. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy vajúdó anyukát sehol sem küldenek el.

Dehogy is nem. Barátnőmet 5 perces fájásokkal küldték át a körzetes kórházába. Elvileg 3 perces fájásoktól maradhatsz

2018. aug. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!