Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Leghamarabb hányadik héten...

Leghamarabb hányadik héten ment be veletek az apa ultrahang vizsgálat során?

Figyelt kérdés

2020. okt. 26. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Ha jól emlékszem akkor a második trimeszterben kezdtük úgy alakítani, hogy ő is mindig tudjon jönni. A harmadik trimeszterben minden alkalommal volt hüvelyi uh is, a méhszáj állapotának ellenőrzése miatt. A férjem szeme sem rebbent, nem is beszéltünk róla soha. Eddig a pillanatig eszembe sem jutott hogy esetleg furcsa lehetett volna neki, de ezekutan megkérdezem 😀
2020. okt. 26. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
4.vagyok,hüvelyi uh volt.Úgy van kialakítva a rendelő,hogy van egy fal(kb.derékig ér)az mögött a szék.A férj egy bőr kanapén kényelembe helyezi magát és egy nagy képernyőn lát mindent engem kivéve:)
2020. okt. 26. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Covid előtt 7 hetesen ès vaginàlis UH volt. Nem volt fura :)
2020. okt. 26. 21:46
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Mindegyiken egyedül voltam
2020. okt. 26. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Velem csak a 19.hetire tudott bejönni, addig sajnos mindig úgy jött ki a munkája, hogy nem tudott elkísérni
2020. okt. 27. 09:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Covid előtt még tavaly, 18 hetesen jött be velem, mert sejtettem hogy ott meg fogjuk tudni a nemét. Így is lett. Illetve 23 hetesen el mentünk még 4D re is. Tavaly született a kislányom. Most megint várandós vagyok, és nem jöhet be apuka. Így most 16 hetesen el mentünk egy magán 4d ultrahangra hogy lássa, meg hogy megtudjuk a nemét (nem tudtuk meg) úgyhogy most megyek majd a 18 hetesre egyedül .. és remélem ott kiderül. Majd valami meglepi formában meg tudja.
2020. okt. 27. 20:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!