Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Milyen alkalmak után jár...

Milyen alkalmak után jár pecsét a kiskönyvbe?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, az anyasági támogatáshoz 4 pecsét kell, de nem egyértelmű számomra, ki pecsétel.

Az orvos azt mondta, ráérek 12. hét után menni a védőnőhöz kiskönyvért, ha rendben van a genetikai, de ez esetben pl. ki pecsételi bele, hogy voltam 12. heti UH-n (erre másik orvoshoz megyek, magánhoz, mert kombináltat is csináltatok, de azt mondta, ők nem szokta pecsételni, csak leletet adnak).

De akkor ha csak 20. és 32. heti UH-ra megyek SZTK-ba, az csak két pecsét...

Bocsi a hülye kérdésért, sosem voltam még várandós :)

2020. szept. 10. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a védőnő 1x pecsételt, orvos még 1x sem. 32. Hétben járok...A doki azt mondta hogy a várandósság végén kapok igazolást, hogy jártam rendszeresen, és az elég lesz.
2020. szept. 10. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Én úgy tudom hogy a dokinak kell pecsételnie és nem csak a genetikain, hiszen az előírás államilag az, hogy havi 1x jó ha találkozik orvossal a kismama a terhesgondozáson. Pl labor eredmények átbeszélése, ultrahangok, méhszáj vizsgálatok.

Ha már megtaláltam ezt a kérdést, ti tudjátok hogy hol kell gyűjteni ezeket a pecséteket? Mert nekem 2 orvosi egy egy védőnői van, de nem az 5-6 oldalon (bár ez lehet háziorvosi oldal), hanem a 8-9től.

2020. szept. 10. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Nekem minden alkalommal pecsételt az nőgyógyász, a védőnő és a fogadott doki is. Háziorvosnál 1szer voltam. Ő is pecsételt. Egyedül a fogorvos nem.
2020. szept. 10. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is minden alkalommal pecsételtek (magándoki, kórházi uh, háziorvos)

De mikor hazamentünk a kórházból a zárójelentések mellett volt egy igazolás (Igazolás Anyasági támogatáshoz) végül ezt csatoltam az anyasági igényléséhez

2020. szept. 10. 13:14
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Ennyire nem kell ezt túlmisztifikálni. Ha rendesen jársz dokihoz, meg a vedonohoz, akkor megkapod az igazolást. Mindenki bele fog pecsetelni vagy ha nem, a dokinal a gépben benne van, mikor voltál. Nekünk a kórházi záróval adták az igazolást. Ott mindent láttak a gépben.
2020. szept. 10. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
A magán leletet felviszik az sztk-ban a gépre. Szóval végül olyan lesz, mintha ok csinálták volna. Legalábbis pecsét szempontjából. En is maganban csináltam az uh-kat.
2020. szept. 10. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Minden orvosi vizsgálat után kapsz leletet. Nem a pecsét fog számítani.

Az anyasági támogatáshoz négy megjelenés szükséges. Három nagy uh úgy is van. havonta probléma mentes terhessegnel sztem felesleges és semmiképp sem kötelező.

2020. szept. 10. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

Akkor ez egy új dolog lehet, mert nekem pár éve másolni kellett a kiskönyvet a támogatáshoz. Nem kaptam igazolást, hogy látogattam az orvost.

Idén már én is használom az eeszt-t, gondolom emiatt az online átállás miatt megváltoznak ezek a támogatási rendszerek is?

2020. szept. 10. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
7 es vagyok , nekem tavaly született a babám, a védőnő adott papiron igazolast. Ügyfélkapun igényeltem, és ezt csatoltam.
2020. szept. 10. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

Én a védőnőtől és a kórháztól is kaptam igazolást. Nem volt négy pecsétem összesen sem (nem pecsételt egyszer az orvos, UH-n sem kaptam pecsétet, terhesgondozás a vírus miatt négy hónapig kb. nem volt). A kutyát nem érdekelte.

Egyébként összesen a védőnői és orvosi pecsétek számítanak.

2020. szept. 10. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!