A kiskönyvbe hány pecsét és honnan szükséges a támogatásokhoz? A fogorvosi ultrahangi pecsét az bele számit vagy nem?
Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 12:38
1/6 anonim válasza:
Aki normàlisan jar terhesgondozasra abban ilyen kerdes fel sem merul...
4 pecset kell, nem szamit bele csak a doki meg a vedono. A vedono adja az igazolast.
2/6 anonim válasza:
Csak orvosi pecsét számít bele,azt terhesgpndozáson adják. Igazolást a zárojelentéssel adják ki szülés után hazafelé menet.
3/6 anonim válasza:
4.
Kb. Tizszer latott orvos mindharomszor. Nem nehez negy pecsetet begyujteni.
4/6 anonim válasza:
Az új rendszerbe már alig lát orvos.
Nekem is kb 5-6pecsétem volt és 30+1-en szültem.
Adott egyet a 8+4-en , 12+4-en ,18+4-en , 32+4-en és egyet az első nstn 38.héten.
A nagynál adott pl.minden vérvétel.kommentnél is. Már ezt a házidoki elemzi,igy pecsét sincs.
6/6 Nereida3 válasza:
Első hozzászólónak mondom, ez minden városban más ám... engem pl. a házidoki jól elküldött, hogy neki semmi köze nincs semmihez, sem beutalót nem ad, sem véreredményt nem néz. Központi védőnő csinál mindent, de nem igazán törődnek semmivel. Van olyan rész, amit a fogorvos tölt ki, de az enyém nem is foglalkozott vele, az orra alá kell dugni, ha azt akarod, hogy írjon bele, de itt pl. a kutya sem nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!