Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A kiskönyvbe hány pecsét és...

A kiskönyvbe hány pecsét és honnan szükséges a támogatásokhoz? A fogorvosi ultrahangi pecsét az bele számit vagy nem?

Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki normàlisan jar terhesgondozasra abban ilyen kerdes fel sem merul...

4 pecset kell, nem szamit bele csak a doki meg a vedono. A vedono adja az igazolast.

2016. nov. 14. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak orvosi pecsét számít bele,azt terhesgpndozáson adják. Igazolást a zárojelentéssel adják ki szülés után hazafelé menet.
2016. nov. 14. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:

4.

Kb. Tizszer latott orvos mindharomszor. Nem nehez negy pecsetet begyujteni.

2016. nov. 16. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Az új rendszerbe már alig lát orvos.

Nekem is kb 5-6pecsétem volt és 30+1-en szültem.

Adott egyet a 8+4-en , 12+4-en ,18+4-en , 32+4-en és egyet az első nstn 38.héten.

A nagynál adott pl.minden vérvétel.kommentnél is. Már ezt a házidoki elemzi,igy pecsét sincs.

2016. nov. 17. 05:44
 5/6 anonim ***** válasza:
39+1 en szültem,bocsánat
2016. nov. 17. 05:44
 6/6 Nereida3 ***** válasza:
Első hozzászólónak mondom, ez minden városban más ám... engem pl. a házidoki jól elküldött, hogy neki semmi köze nincs semmihez, sem beutalót nem ad, sem véreredményt nem néz. Központi védőnő csinál mindent, de nem igazán törődnek semmivel. Van olyan rész, amit a fogorvos tölt ki, de az enyém nem is foglalkozott vele, az orra alá kell dugni, ha azt akarod, hogy írjon bele, de itt pl. a kutya sem nézi.
2016. nov. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!