Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Kísérővel menni vizsgálatra?

Kísérővel menni vizsgálatra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olvastam, hogy a vírus miatt teljes körű látogatási tilalom van érvényben az egészségügyi intézményekben.

Ez azt jelenti, hogy az ultrahangos vizsgálatokra sem jöhet be a férjem velem? Valószínűleg be sem léphet a kapun?

Az intézmény honlapján nem találtam erről semmilyen információt.

Aki a napokban volt ultrahangon, vizsgálaton mit tapasztalt?

2020. szept. 10. 09:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Az első hullám idején ezt jelentette sajnos, a jelenlegi állapotot nem tudom.
2020. szept. 10. 09:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem engednek be kísérőt, érthető okkal
2020. szept. 10. 09:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam, csak azért kérdeztem, mert egyik barátnőm mesélte, hogy tegnap volt vizsgálaton, de oda beengedték a kísérőket.
2020. szept. 10. 10:02
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Magánrendelésen bemehet veled a párod.
2020. szept. 10. 10:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes a kórházat/rendelőt is megkérdezni, hogy mi a protokoll, mert hiába a központi rendelkezés, intézményenként is eltérhet. Az első hullám idején volt kórház, ahol még az apás szülést sem engedték, máshol simán lehetett végig menni. Ugyanez igaz az UH-ra is, volt állami, ahol be lehetett menni, de én a magánban sem mehettem a férjemmel, mert az orvos veszélyeztetett korú volt. Sőt a kórház, ahová jártam terhesgondozásra, járványkórház lett, így gyakorlatilag a teljes második trimeszter és a harmadik eleje kimaradt, és nem látott orvos, mert kizárólag panaszosokat fogadtak... Szóval változó, kérdezz utána.
2020. szept. 10. 10:10
 6/13 A kérdező kommentje:

Rendben! Köszönöm!

Kíváncsi vagyok!

2020. szept. 10. 10:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Magánrendelésen sem mindenhol mehet be kísérő.

2 különböző magánorvoshoz (nőgyógyász + egyéb orvos) járok, az egyiknél még eddig bejöhetett velem kísérő, most már ők is küldték a tájékoztatót, hogy a kísérők nem léphetnek be. Az épület előtt várakozzanak.

2020. szept. 10. 10:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a kórházban nem jöhet be, ha magánrendelésre megyek jöhet. (Ha változik, tájékoztatnak mindenkit akinek időpontja van)
2020. szept. 10. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Korhazban dolgozom,kisero nem mehet be a kismamaval.

En maganrendelesre jarok,johet velem a parom is.

2020. szept. 10. 14:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy már az épületbe sem jöhet be, vagy csak abba az adott szobába, ahol zajlik a vizsgálat? :)
2020. szept. 10. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!