Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nem baj ha pár nappal később...

Nem baj ha pár nappal később megyek vizsgálatra?

Figyelt kérdés

Első terhességem. Nem tudom hogy mennek ezek az utolsó hetekben. A doki gyorsan mondta mik lesznek a teendők. De az nst-t nem igazán értem.

Most láttam mai napot írt be nst-re. De még csak most tudtam időpontot kérni. Pénteken voltam. Hétvégén ugye nincsenek. Csütörtökön mehetek. Sokat számít ez a pár nap.

Az nst a ctg laborban van?

2020. ápr. 20. 08:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Ma léptem a 37.hétbe.
2020. ápr. 20. 08:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A magzat mozgását, méhen belüli állapotát, a méh reakcióit, magzat szívműködését és a méhösszehúzódások erősségét vizsgálják.

Erre kell az nst.

Elvileg ott van,de ez kórházaktól eltérő lehet.

Nekem a 36.héttől hetente 1alkalommal kellett menni,a 39.hétig(akkor szültem)..

Nekem be kellett tartanom a pontos napot,időpontot,mert előttem és utánam is voltak..

A dokival mindig előre egyesztettük a következő időpontot.(fogadott doki volt)

A fiamnál nem volt orvosom,ott bementem és elmondtam miért jöttem,kivártam a sort és ennyi.Nem volt előre időpont,se nap meghatározva.

2020. ápr. 20. 08:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. ápr. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!