Hányadik héten találkoztál először a védőnővel?
12 hét előtt érdemes menni, mert a 12 heti vizsgálatra már kell a kiskönyv. Ha nincs meg a minimum számú orvosi látogatás pecsétje, nem kapsz támogatást.
Én mindkét terhességemkor a 11 héten mentem és a papír munka, plusz a vizelet vizsgálat és súly mérés miatt simán megvolt az 1 óra.
7 hetesen. Ő hívott be, majd lecseszett, hogy minek mentem ilyen korán....
Kb fél óra volt. Kérdezett párat, kitöltötte a kiskönyvet, közölte felelőtlen szülők vagyunk, és ennyi...
🙄😮 miért vagytok szerinte felelőtlen szülők?
Sajnos nem ismerem a védőnőt, gyed-es helyett van ő most, remélem normális lesz...
17es vagyok.
Férjemnek volt 2 tüdőembóliája, a mai napig nem tudjuk mitől. Azóta gyógyszert szed rá élete végéig. 27évesen volt neki az első 28 mikor a második, akkor már terhes voltam.
A védőnő pedig a fejemhez vágta, hogy ezzel akár a saját gyerekünket is halálra ítélhetem, mert örökölni fogja, illetve nevelhetem fel egyedül, mert férjemnek 2x volt már, harmadszor tuti belehal.
(Nem gáz, hogy nem örökletes, illetve ferjem ezekkel a gyógyszerekkel akár 100évig is élhet még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!