Wonderwomen kérdése:
Hányadik héten találkoztál először a védőnővel?
Figyelt kérdés
Az első találkozás alkalmával mennyi időt töltöttél ott?2020. aug. 12. 17:35
1/24 anonim válasza:
12. héten, kb egy órát mert a kiskönyvet meg kellet csinálni stb.
2/24 anonim válasza:
9. Héten. Akkor még nem volt ez a szigorítás. Azótamost 30 hetesen.
4/24 anonim válasza:
10 hetesen. Kb 1 órát voltam ott.
5/24 anonim válasza:
Az első babával kb fél óra volt, kitöltötte a kiskönyvet, vérnyomás, súly. Vele voltam félidős, amikor elköltöztünk, az új védőnővel kb 3/4 óráig ismerkedtünk, ill beírta az adataimat magához. A kicsikkel csak odatelefonáltam neki, aztán 5 percre beszaladtam mérésekre meg a kiskönyvekért. Mindegyikkel 8 hetesen voltam az első uh-n és 9 hetesen védőnőnél.
6/24 anonim válasza:
16 heten
Kiment a fejembol h kellene menni 😅
7/24 anonim válasza:
Utolsó, és nem toltak le?
Én anno 11.hetesen voltam.
8/24 anonim válasza:
16. héten, engem nem toltak le, fél órát voltam ott.
9/24 anonim válasza:
Engem sem. Kb 10 perc volt mondtam h annyi idom van ... Tobbet nem mentem mondtam h lemondtam a vedonoi szolgalatott.
Akkor meg lehetett halistennek...
10/24 anonim válasza:
Első gyerekkel 7 hetesen voltam. Tudom, korainak tűnik, de már nem dolgoztam akkor, veszélyeztetett terhes voltam. Kb egy órát voltam. Második gyerekkel 12 hetesen voltam először, az max fél óra alatt megvolt, már ismert a védőnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!