5 hónapos kislànyom kb 3 hete a pelenka minősège miatt gombàs fertőzèst kapott. Sosem talàlkoztam ijennel ezèrt nagyon megijettem. Költözèskor vettem neki egy olcsobbat. Ti tutok e ojant ajànlani ami megfizethető ès jo is?
Figyelt kérdés
2019. dec. 29. 18:10
1/19 anonim válasza:
Szia! Nekünk a DM-es Babylove vált be. 1 nagy doboz 4000ft.
3/19 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, minket se vetett fel a pénz, amikor baba volt a kisfiam, de nem rajta spóroltunk. Márkás pelenkát vettünk neki. Neked is ezt ajánlom. Nem áll szándékomban kutakodni senkinek a zsebében, de aki gyest és családi pótlékot kap, az futja a babára, tehát abból megveheted neki a Pampers, vagy Libero pelenkát is. Ezeknél jobb egyébként nem nagyon van. Vagy esetleg különböző drogériáknak lehet saját márkás terméke, ami esetleg jobb minőségű és nem olyan drága, de tényleg ne ezen spórolj. Csak neki lesz rossz.
4/19 anonim válasza:
Ha ennyire érzékeny én nem mernék kísérletezni. Inkább keresném a beváltból az akciókat, nagyobb mennyiségben akár rendelve is jobban megérheti.
Az ajánláshoz jó lenne tudni melyik volt ami gondot okozott melyik ami nem. Pl a Lidl pelusa olcsó és a fiamnak bármely nagymárkánál jobban bevált az utolsó változtatásig.
5/19 anonim válasza:
Lehet tudni, hogy milyen márkájú volt, ami a problémát okozta?
6/19 anonim válasza:
Egyrészt nem hiszem, hogy a pelenkától lett gombás, másrészt ha már feltételezzük, hogy gombát tenyésztenek pelenkákban, akkor gondolom a legrágábbal is előfordulhat, én már vettem sokfélét, egyiktől se volt semmi baj, a pampers a legjobb amúgy, de gyerekfüggö.
7/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a gombát a pelenka okozta.
Dm-stől kipirosodotf a lányomnak is.. de a gomba az fertőzès.
Fred&Flo egyébként nekünk bevált
8/19 anonim válasza:
7. Vagyok
Egyébként zömèben liberot hasznàlunk
9/19 anonim válasza:
Pampers premium care. Rossmannban szoktam venni, babakártyával rengeteg kedvezmény van. 2 gyereket pelenkázok, havi 20 ezerre jön ki kb.. 4 csomagot veszek az 58 dbosból. Bőven elég szokott lenni, marad is meg belőle.
10/19 anonim válasza:
Nekünk a Libero vált be.
Szintén Rossmann-ban szoktuk megvenni Rossmanó-val. Vagy ha épp a Pampers van akcióban,akkor azt.
De tényleg gyerekfüggő.
A 3 napos lázból meggyógyult már a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!