Mikor cseréljek pelusméretet?
Altalaban valtani kellett mar azelott, hogy sulyra elerte volna a gyerek az adott meretre irt felsohatart, mert egyszercsak folyamatosan balesetek voltak (kifolyt a kaki, neha a pisi is, ilyesmi).
Az 1-2es meretbol en nem taraztam be, max egy csomaggal vettem pluszban, mert ezeket nagyon hamar kinovik.
A 3-ast mar joval tovabb lehet hasznalni es a baba sem hizik/nô olyan tempoban, mint az elso hetekben, abbol mar be lehet vasarolni, de csak akkor, ha mar egy csomaggal megvettel es letesztelted az adott markat, hogy tenyleg jol mukodik-e a gyereken.
Egyebkent amig kenyelmesen rafer a a babara es nincs baleset, addig hasznald nyugodtan, mindegy hogy mi van rairva, a tobbit pedig elajandekozod, vagy eladod, ha tudod.
én a fiammal mindig a felső határ közelében váltottam pelusméretet. Nem volt kifejezetten húsos baba, de azért messze volt a soványtól.
(így lehetett az, hogy közel 3 évesen a 4-es pelenka volt az utolsó méret, amit használt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!