5 hónapos kislànyom kb 3 hete a pelenka minősège miatt gombàs fertőzèst kapott. Sosem talàlkoztam ijennel ezèrt nagyon megijettem. Költözèskor vettem neki egy olcsobbat. Ti tutok e ojant ajànlani ami megfizethető ès jo is?
Figyelt kérdés
2019. dec. 29. 18:10
11/19 anonim válasza:
Libero.
Akciósan + ep kártyára 40-re szokott kijönni 1 darab.
És ez a legjobb (nekünk). A pampers premium care-től vérvörös lett a feneke (mert balzsamos).
12/19 anonim válasza:
Gombás nem a pelenkátol lesz hanem attól hogy nincs időben kicserélve. Az én kislányomnak is volt és csak orvos segítségével tudtunk eltakaritani a gombát. Ugyan azt a pelenkát használjuk azóta is de nincs belőle gond. Nem hiszem hogy a pelenkával van baj. Cseréld sűrűbben a pelenkát és akkor nem lesz probléma. És egyébként mi is épp költöztünk amikor gombás lett mert hiába kértem meg bárkit nem cserélték rajta pelenkát mert azt mondták hogy nincs semmi a pelenkájában de persze volt csak még sem nézték.
13/19 anonim válasza:
De lehet vacak minőségűtől, főleg ha érzékeny a bőre. Én is belefutottam ilyen vacak neve nincs pelenkába. Nem szellőzik egyből gombás lett a gyerekem.
Pampers vált be, nem érdemes ezen spórolni.
14/19 anonim válasza:
Mi Babydream pelust használunk, meg Pomette-t. 3.5 éve semmi panaszunk nincs rá! És az ára is jó.
15/19 anonim válasza:
Ne ezen spórolj.
Vegyél akkor olyat ami előtte bevált.
Nekünk a Libero volt jó, de ez nagyon gyerekfüghő.
16/19 anonim válasza:
Mi a 2.gyerekkel most a Lidl Lupilu pelenkáját használjuk. A lányommal járunk egyszer úgy, hogy Pamperst használtunk Active babyt vagy Premium care-t, egyszer vettem egy Pampers bugyipelust ami úgy kivert a bőrét, hogy mehettünk orvoshoz vele. Még márkán belül is van különbség.
17/19 anonim válasza:
Váltsatok mosható pelenkára. Én Charlie Bananat és Bambino mio-t használtam. De nagyon sok márka van még. Miloviát is sokan dicsérik.
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
Mi is a pamperst használtuk, de az egyik csomagtól egyszer tűzpiros lett a baba popsija, azonnal kihajítottam, akkor vettem valami mást, de aztán mégis visszatértem a pampersre , de többé nem volt semmi gond. Szerintem nem minden csomag hibás, de sajnos van rá eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!