Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Első ultrahangon (9. héten...

Első ultrahangon (9. héten mentem) nem kell szívhangot nézni?

Figyelt kérdés
A doki bedugta a vizsgálófejet, azonnal megtalálta a babát, lemérte (2,6 cm), kinyomtatta a képet és végzett is. Láttam, hogy él a baba, mert mozgatta a lábacskáit, de nem hallgattunk szívhangot, nem mért szívfrekvenciát sem. Nem nézett körbe, hogy nincs-e valahol bevérzés, mióma vagy polip. Most olvasgattam, hogy másoknak a fentieket mind nézték. Az én dokim lenne hanyag?
2020. júl. 10. 13:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor ezek szerint nem kell izgulnom.
2020. júl. 10. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Én pont ugyanilyen dokinal voltam, pont ennyiért, ráadásul a harmadik gyerekkel. Az első kettőt másnál szültem, volt összehasonlítási alapom. Éreztem én is, h ez így nem jó, nem figyel rám(végig a terhesség alatt), de mivel úgy ajánlották és nagy hírű “sztárdoki”, meggyőztem magam, h tudja mit csinál. Szülés előtt vérzés miatt kórházba kerültem, nem jött be megnézni. Szülés után rám sem nézett, így nem vette észre, hogy kialakult egy ritka, de igen veszélyes állapot. még akkor sem nézett meg, amikor felhívtam. Nem rajta múlott, hogy most itt vagyok. Szerintem válts orvost!!!
2020. júl. 10. 22:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Izgulnod nem kell, de azért egy magánrendelésen lehetne alaposabb is az orvos. Nekem azért jó 5 percbe beletelt még az első vizsgálat is 8 hetesen.
2020. júl. 11. 07:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem hallgatott, de a monitoron lehetett látni ahogy dobogott a szíve. Ha nálad ráadásul mozgott is, akkor semmi gond :)
2020. júl. 11. 11:58
 15/15 Wonderwomen ***** válasza:
29%

Nézd, én is magánrendelésen voltam, 7 hetesen mentem a 0.UH-ra. Mutatta a doki a szikhólyagot, aztán a magzatot. Lemérte, és szólt, hogy most meghallgatjuk a szívhangot. Kérés nélkül nyomtatott képeket.

Igaz, hogy amíg nagyon pici a terhesség, csak pár dolgot tudnak nézni, de nekem a leírtak alapján nem szimpatikus az orvosod. Magánban azért lenne elvárása az embernek a doki felé... Hiszen ő egy szolgáltatást nyújt, akkor elvárható, hogy alapos legyen.

2020. aug. 3. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!